EXCLUSIV – PATRIAN TRIFU: ACUM STRÂNGEM DIN DINŢI, DAR NE VA FI BINE ÎN RETUR

Atacantul formaţiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plânge de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea în stagiul de pregătire de la Băile Herculane, deşi recunoaşte că nu este deloc uşor. „Patri“ susţine că găzarii s-au înarmat cu răbdare şi că motivaţia cea mai mare este dorinţa de reuşită în returul campionatului, unul pe care toată lumea îl preconizează pozitiv.

„Nu-i uşor în această perioadă şi mai ales cu nea Marian, adeptul unei pregătiri fizice foarte bune. E mai dur decât ceilalţi, în privinţa pregătirii fizice, dar are metode şi elemente foarte bune. Se vede experienţa… Avem două antrenamente pe zi. Cel de dimineaţă, de la ora 10.00, e fizic şi nu e deloc uşor, dar nici nu ne aşteptam la altceva. Rău e că ninge şi e vremea urâtă, e multă apă pe jos şi e mai greu la alergat. E o perioadă dificilă, acum strângem din dinţi, dar ne va fi bine după, în retur. Al doilea antrenament este de la ora 15.00 şi până acum ne-am întâlnit şi cu mingea“, a spus atacantul de 26 de ani, pentru GdS. „O să ne fie bine în Antalya, cald, frumos, o să vedem mingea tot timpul, de drag faci antrenamente“, a completat Patrian Trifu.

 

„Nu mi-e frică de concurenţă“ 

Schimbările din compartimentul ofensiv nu l-au „speriat“ în nici un fel pe Patrian Trifu, care acceptă concurenţa şi este de părere că printr-o pregătire bună îl poate convinge pe Marian Bondrea să înceapă cu el din primul minut partidele viitoare. „Nu mi-e frică de concurenţă. Era şi înainte concurenţă la echipă, dar mie mi s-a tras de la meciul cu FC Timişoara, când am văzut acel cartonaş roşu, gratuit zic eu. Nu vreau să mai vorbesc de ce a fost. Sper ca în perioada asta să mă pregătesc ca la carte şi să-l conving pe nea Marian Bondrea că merit să joc. Sper să fac un retur bun şi să contribui la cât mai multe rezultate pozitive pentru echipă“, a spus Trifu, completând că nu este imposibil ca Gaz Metan Severin să acceadă în Liga I la sfârşitul acestui sezon. „Nu am renunţat deloc la gândul promovării. Deşi sunt 11 puncte între noi şi ocupantele primelor două locuri, eu cred că în cele 15 etape care urmează se pot întâmpla multe. Bistriţa are probleme financiare, este posibil să piardă câţiva jucători importanţi, Timişoara a vândut şi ea câţiva, mai sunt şi meciurile directe, pe care le jucăm la Severin, deci nu dezarmăm. Dacă nu, mai este şi varianta locurilor trei-patru, care ne este la îndemână. Nu trebuie să facem calcule prea multe, ci să jucăm fotbal şi să avem cât mai multe victorii şi puncte la final, apoi vedem ce-am realizat“, a completat Patrian Trifu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.