FC Olt a remizat cu FCM Piteşti

Oprescu_0025

Formaţia FC Olt Slatina a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată la Piteşti, pe un teren sintetic, cu echipa locală, FCM, ocupanta locului 4 din Liga a III-a, seria 6.

Evoluţia oltenilor nu l-a mulţumit pe antrenorul oltenilor, Dan Oprescu, acesta atenţionându-şi elevii că nu vor apuca să joace în retul în tricoul alb-vişiniu dacă nu-şi revizuiesc atitudinea de pe teren. „Nu a fost deloc un joc grozav. Nici una dintre echipe nu a avut o evoluţie bună. Eu sunt supărat pentru că jucătorii mei nu au respectat tema pe care le-am cerut-o şi îi anunţ că nu vor prinde returul dacă nu îşi vor reveni. Am rulat întreg lotul de jucători, am introdus inclusiv juniorii de care suntem interesaţi şi rămâne să-i urmărim în continuare“, a declarat „principalul“ Dan Oprescu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

FC Olt: Bordea – Dima, P. Irimescu, Şerban, Giurcă – Rioşanu, Polgar, Bancu, Crăciun – An. David, Marin. Pe parcurs au mai intrat: Bugiu, Perşinaru – Anghelina, Chircan, Cosic, Cruşoveanu, Quist, Vâlcică, Pribac, Cuedan, D. Ene, Sălăjan, Bâră, Ilinca, Popa.

Următorul amical pe care îl va susţine FC Olt Slatina va avea loc marţi, de la ora 11.00, tot la Piteşti, dar cu FC Argeş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.