FC OLT ÎŞI MĂSOARĂ MÂINE ,,MUŞCHII’’ CU ALBOTA

FC Olt continuă seria meciurilor de verificare ale pauzei competiţionale. În cel de-al doilea amical al iernii, elevii lui Dan Oprescu vor întâlni formaţia de Liga a III-a Girom Albota. Pentru jucătorii sosiţi în probe este una dintre ultimele oportunităţi de a-l convinge pe ,,principalul” alb-vişiniilor că merită să evolueze sub culorile grupării slătineană.

,,Cu Albota avem mâine, la ora 13.00, se joacă pe terenul sintetic de la Bradu. În privinţa lotului, tragem linie înainte de cantonament, sâmbătă după meciul cu Măciuca şi discutăm atunci” , a spus Oprescu, pentru gazetanoua.ro.

În această perioadă, oficialii clubului poartă negocieri în vederea întăririi liniei ofensive a echipei. ,,Suntem în discuţii cu doi sau trei atacanţi. Când se oficializează, când se materializează, acum discutăm aprins, dar vedem. Dacă ne vine cel puţin un atacant, putem să spunem că e bine”, a punctat Oprescu.

Lengyel: Trebuie să ne pregătim bine pentru că ne aşteaptă un retur greu

Fundaşul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel, se aşteaptă la un retur dificil, însă este încrezător în şansele salvării de la retrogradare.

„Este normal să fie o perioadă mai dificilă, trebuie să acumulăm, să putem duce un campionat. Eu cred că după achiziţiile care s-au făcut avem şanse mari să ne salvăm de la retrogradare. Trebuie să ne pregătm bine, pentru că ne aşteaptă un retur greu, în care nu ne permitem paşi greşiţi”, a declarat Lengyel, care consideră că fiecare rezultat contează, indiferent dacă jocul este amical sau oficial. „Contează, bineînţeles, fiecare rezultat, chiar şi în pregătire. Cu cât joci şi câştigi îţi intri în ritm. Într-adevăr, în primele trei etape avem meciuri grele, dar eu sunt încrezător că putem obţine puncte chiar şi cu Bistriţa şi Timişoara”, a mai precizat fundaşul central al celor de la FC Olt Slatina.
Gruparea pregătită de Dan Oprescu păstrează şanse în lupta pentru evitarea retrogradării, aflându-se la doar un punct diferenţă de locurile care asigură menţinerea în eşalonul secund.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.