FC Podari îşi continuă cadenţa

Trupa lui Victor Naicu conduce cu autoritate ostilităţile din Liga a IV-a Dolj şi pare decisă să nu cedeze prima poziţie din clasament până la final.

Formaţia FC Podari a avut un debut ezitant de campionat, evoluţiile oscilante conducând şi la modificări ale staff-ului tehnic. De la numirea lui Victor Naicu lucrurile s-au schimbat radical, podărenii urcând uşor-uşor în clasament, iar de trei etape s-au instalat confortabil în fotoliul de lider al campionatului judeţean şi par de neclintit.

Ultima ispravă a echipei lui Victor Naicu a avut loc sâmbătă, pe „Extensiv“, cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, meciul considerat pe teren propriu, aceasta fiind a doua şi totodată ultima etapă de suspendare, contând pentru etapa a 13-a din Liga a IV-a Dolj. Podărenii s-au impus cu 8-0, pentru diferenţa categorică înscriind Dumitraşcu (’37, ’78), Dumbra (’55, ’79), G. Ionescu (’54), M. Niţă (’30), Fl. Cimpoieru (’18). De menţionat însă că „GP“ Craiova a mizat în această confruntare pe juniorii născuţi în 1997, întrucât cei care ar fi trebuit să fie pe teren (juniori A) urmau să susţină duminică un meci extrem de important la Piteşti, cu LPS, în campionatul naţional, pe care se pune mare accent.

„Nu treceau 36 de ore de la meci şi nu era regulamentar să-i folosim, plus că îi aştepta un meci extrem de greu cu LPS Piteşti. Cei pe care i-am folosit sunt născuţi în 1997, adică undeva între juniori C şi B. A fost un test util pentru noi, pentru că am văzut cine are spirit de luptător, şi cine nu. Cu această ocazie au văzut şi ei ce îi aşteaptă în viitor. Legat de joc, pot să spun că în prima repriză a fost bine, am combinat mai mult şi ne-am apropiat de poarta adversă, însă în cea de-a doua au căzut psihic, iar diferenţa de vârstă şi de experienţă a fost hotărâtoare. Au luat două goluri consecutive şi unii dintre ei au clacat. Nu este nici o problemă că am pierdut, deşi eu cred că diferenţa trebuia să fie un pic mai mică. Scopul şcolii noastre este să găsim jucători tineri, de perspectivă, şi să-i călim folosindu-i în astfel de partide. Deci ne-am atins obiectivul“, a declarat antrenorul şcolarilor de la „GP“, Alin Dobrotescu (foto), pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

Naicu: Sper să terminăm turul pe primul loc

 

Antrenorul formaţiei FC Podari, Victor Naicu (foto), a afirmat că se bucură mult pentru victoria cu „GP“ Craiova şi că speră rămână pe primul loc până la final.

„A fost o victorie clară a noastră, dar cel mai mult mă bucură atitudinea jucătorilor tineri pe care i-am folosit. Ştiam că vor folosi juniorii născuţi în 97, aşa că am mizat şi eu pe jucătorii sub 21 de ani, în prima repriză au fost şapte pe terem, iar în cea de-a doua opt. Sper să terminăm turul pe primul loc, deşi ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele, la CSO Filiaşi, acasă cu Prometeu, după la Segarcea… Trebuie să le câştigăm şi să terminăm turul pe primul loc, dar pentru asta trebuie să muncim serios“, a spus Victor Naicu, pentru GdS şi sport-vartos.ro. „Mai e mult până la promovare, deşi asta ne dorim cu toţii. Campionatul este lung, trebuie să intrăm în play-off cu multe puncte în meciurile directe cu contracandidatele noastre, apoi vine meciul de baraj, unde e posibil orice. Trebuie să le luăm pe rând şi să luptăm exemplar dacă vrem să facem pasul în eşalonul următor“, a completat Victor Naicu.

Liga a IV-a Dolj

FC Podari – „GP“ Craiova 8-0

Stadion „Extensiv“, spectatori: 100.

Au marcat: Dumitraşcu ’37, ’78, Dumbra ’55, ’79, G. Ionescu ’54, M. Niţă ’30, Fl. Cimpoieru ’18.

FC Podari: Nedelcovici – Telea, Dăbuleanu, Istudor, Cruşoveanu – Dumbra, Crângoiu, Ionescu, Niţă – Dumitraşcu, Cimpoieru. Au mai intrat: Preda, Stoian, Ciurea, Tâmplaru.

Antrenor: Victor Naicu.

„GP“ Craiova: L. Popescu – Sămăreanu, Firu, Luică, Ciocoteală – Obeanu, Drăghici, Mara, Rusti – Grosu, Ceauşu. Au mai intrat: Chivu, Dragu.

Antrenor: Alin Dobrotescu.

Au arbitrat: Edi Constantinescu – Loredana Dida, Florin Ghiţulescu.

 

Liga a IV-a Dolj
Etapa a 13-a:  Energia Craiova – Avântul Pieleşti 2-5, Recolta Ostroveni – Dinamyk Craiova 4-2, Viitorul Cârcea – Prometeu Craiova 0-1, Amaradia Melineşti – CS Işalniţa 4-5, Dunărea Calafat – CSO Filiaşi 4-0, FC Leamna – Progresul Segarcea 4-2, FC Podari – „GP“ Craiova 8-0. CSJ Ştiinţa U Craiova a stat.
Clasament:

1. FC Podari 30 puncte (golaveraj 41-12)

2. Dunărea Calafat 29 (46-13)

3. Prometeu Craiova 27 (44-11)

4. CS Işalniţa 26 (34-20)

5. CSO Filiaşi 22 (19-16)

6. Progresul Segarcea 19 (28-27)

7. CSJ Ştiinţa UCraiova18 (19-20)

8. Avântul Pieleşti 16 (28-29)

9. Amaradia Melineşti 16 (27-39)

10. „GP“ Craiova13 (30-34)

11. Viitorul Cârcea 12 (15-23)

12. FC Leamna 12 (22-32)

13. Dinamyk Craiova 9 (22-44)

14. Recolta Ostroveni 9 (16-43)

15. Energia Craiova 4 (11-39)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.