FC Viitorul Craiova, interzisă în Liga a II-a de membrii Comitetului Executiv

Membrii Comitetului Executiv au votat azi pentru respingerea cererii de înscriere în liga secundă a nou-înfiinţatei FC Viitorul Craiova. Bănia va mai rămâne astfel cel puţin un an fără echipă în primele două eşaloane.
„În mare, mă aşteptam să fie respinsă cererea noastră. Ne-ar fi trebuit sprijinul Primăriei pentru a reuşi. O nouă echipă a Craiovei n-a fost văzută cu ochi buni de autorităţi. Doamna Olguţa Vasilescu a anunţat că va sprijini fotbalul craiovean, însă, din păcate, pentru dumneaei fotbalul din Bănie înseamnă doar echipa domnului Mititelu. E păcat că s-a ajuns ca fotbalul craiovean să stea la mâna unui singur om. Nu renunţ, sper să reuşesc să aduc o altă echipă de liga a doua la Craiova”, a declarat, pentru gsp.ro, preşedintele Viitorului Craiova, fostul fotbalist Cătălin Crăciunescu.

Ion Crăciunescu, demis

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a fost demis azi din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al FRF, care s-a reunit în această dimineaţă. Ion Crăciunescu nu a rezistat nici un an în fruntea CCA, el fiind numit şef al arbitrilor în septembrie 2011, după ce Vasile Avram a fost arestat. După decizia CEx de astăzi, actualul central Alexandru Deaconu va fi noul şef al Comisiei Centrale. Pentru moment acesta va trebui să renunţe la cariera de arbitru, el fiind şi pe lista FIFA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.