FLAVIUS STOICAN, PRINCIPAL LA CHINDIA TÂRGOVIŞTE

Gheorghe Popescu, preşedintele de onoare al clubului Chindia Târgovişte, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Flavius Stoican este noul antrenor al formaţiei din Liga a II-a, informează Digi Sport.

Flavius Stoican

Fostul căpitan al echipei naţionale a României a explicat că prima opţiune pentru funcţia de antrenor principal a fost Bogdan Stelea, dar acesta a refuzat.

,,Am venit la Târgovişte pentru că oamenii de aici au proiecte serioase. Vreau să obţinem promovarea în Liga I. Că va fi anul ăsta, că va fi la anul, rămâne de văzut. Plecarea de la Dinamo II nu are nicio legătura cu oferta de la Târgovişte. Am nişte probleme în familie, tatăl meu nu stă prea bine cu sănătatea. Am picat de comun acord cu conducerea lui Dinamo, să reziliem înţelegerea. Sunt mulţumit de ce am lăsat acolo. Am făcut lista de transferuri, am comunicat-o lui Gică Popescu. Nu sunt foarte multe posturi de acoperit. Încercăm să aducem 2-3 jucători de Liga I, dacă vom reuşi, va fi excelent. Oricum, la Târgovişte nu vor veni decât fotbalişti care să fie peste valoarea celor pe care îi avem acum”, a afirmat Flavius Stoican la rândul său.

Chindia Târgovişte ocupă locul trei în Liga a II-a, seria a 2-a, având o ,,avere’’ de 24 de puncte. Primele două poziţii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistriţa şi FC Timişoare, ambele cu 34 de puncte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.