Florin Şoavă, legitimat la Roşiori

DSC_0013

Ajuns în iarnă la liderul Ligii a IV-a Teleorman, Sporting Roşiori, antrenorul craiovean Florin Şoavă (34 de ani) se gândeşte serios să-şi ajute echipa şi din teren, nu numai de pe margine. Fostul internaţional a făcut un prim pas către dreptunghiul verde, oficialii clubului său legitimându-l în această săptămână. Florin Şoavă este hotărât să intre pe teren doar în cazuri excepţionale, considerând că prioritate vor avea tinerii pe care îi coordonează. „Aşa este, am fost legitimat, dar asta nu înseamnă că o să mă vedeţi pe teren în etapa următoare. Vor juca tot cei tineri, eu mă gândesc să intru doar dacă sunt situaţii mai speciale sau în cazul în care ajungem la barajul de promovare. Am mai făcut mişcare cu băieţii şi ei au insistat să revin. Voi intra pe teren decât dacă situaţia o impune“, a declarat Şoavă, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
În cartea de vizită a lui Florin Şoavă sunt menţionate 22 de meciuri sub tricolor şi echipe importante, precum Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, Spartak Moscova, Arsenal Kiev, Krilya Sovetov Samara.
Sporting Roşiori ocupă locul trei în campionatul Ligii a IV-a Teleorman, cu 35 de puncte (golaveraj 45-15), şi luptă pentru promovare cu CS Vişina Nouă Olteni (37 de puncte, golaveraj 41-18) şi CS Spicpo Poroschia (37 de puncte, golaveraj 33-19).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.