Florin Spânu şi Ionică Peţa, cetăţeni de onoare ai oraşului Filiaşi (VIDEO)

Weekendul trecut au avut loc zilele oraşului Filiaşi, eveniment care a programat duminică şi un moment special, în care primarul Costeluş Ilie Gheorghe a anunţat noii cetăţeni de onoare. Printre cei cărora le-a înmânat placheta cu distincţia respectivă s-au numărat şi doi dintre componenţii staff-ului administrativ al clubului de fotbal CSO Filiaşi, mai exact preşedintele Florin Spânu – „în semn de recunoaştere pentru merite deosebite în activitatea sportivă“, şi delegatul Ionică Peţa, caporal trecut în rezervă – „în semn de recunoaştere pentru eroismul şi dăruirea de care a dat dovadă în teatrele de operaţiuni militare“.

„Sunt onorat de cele întâmplate şi mă bucur enorm că munca mea la CSO Filiaşi nu a trecut neobservată“, a comentat Florin Spânu, pentru GdS şi sport-vartos.

„Sunt entuziasmat şi mă bucur mult pentru această distincţie“, a spus, la rândul său, Ionică Peţa.

Suporterii lui CSO Filiaşi au avut parte şi de o surpriză în cadrul evenimentului de duminică seară, când au ascultat în premieră imnul echipei care evoluează în Liga a III-a, intitulat „Luptă, luptă, Filiaşi!“. Versurile îi aparţin filieşeanului Vali Florescu, iar muzica şi interpretarea poartă semnătura lui Cristian Buică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.