Fotbal – Asociaţia Suporterilor România continuă protestele la adresa FRF şi LPF

Asociaţia Suporterilor România a anunţat, luni, într-un comunicat, că îşi continuă protestele la adresa federaţiei şi ligii şi cu ocazia finalei Ligii Europa care va avea loc la Bucureşti, în acest sens Capitala şi restul ţării fiind împânzite cu 50.000 de stickere conţinând mesajul FRF=LPF=MAFIA.

„Asociaţia Suporterilor Români continuă seria acţiunilor îndreptate împotriva conducătorilor fotbalului românesc, luând încă o dată atitudine împotriva celor care sunt direct responsabili pentru distrugerea fenomenul fotbalistic din România. Cu ocazia finalei Ligii Europa, ce se va disputa la Bucureşti, miercuri 9 mai, suporterii au împânzit Bucureştiul şi principalele oraşe din ţară cu mesaje îndreptate împotriva şefilor Federaţiei şi Ligii Profesioniste de Fotbal din România. În acest sens, au fost lipite 50.000 de stickere (25.000 în Bucureşti şi 25.000 în restul ţării), cu mesajul «FRF=LPF=MAFIA»”, se arată în comunicatul suporterilor, prezentat de Mediafax.

Prin acţiunea lor, suporterii au dorit „să tragă încă un semnal de alarmă asupra activităţii conducătorilor fotbalului românesc care, timp de 20 de ani, au reuşit să îşi bată joc de tot ce înseamnă acest fenomen sportiv, începând de la jucători, cluburi, infrastructură, suporteri, atât la nivel de ligă cât şi la nivel de echipă naţională, judecând doar după propriile interese, încurajând corupţia, promovând circul şi mediocritatea, răpind bucuria suporterilor de a fi prezenţi pe stadion pentru a-şi susţine echipa favorită”.

Fanii precizează că astfel de proteste vor continua şi pe viitor.

ASR, asociaţie în curs de constituire, are ca scop atragerea tuturor grupurilor de suporteri din ţară, astfel ca echipa naţională să fie susţinută de toate galeriile formaţiilor de club din România.

Facţiuni ale galeriile echipelor Steaua şi Dinamo au acceptat să facă parte din ASR, în schimb liderii fanilor rapidişti au precizat că nu se vor alătura acestui proiect.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.