Fotbal – Athletic Bilbao soseşte la Bucureşti cu un Boeing 747

Delegaţia echipei Athletic Bilbao va călători, astăzi, spre Bucureşti, cu o aeronavă Boeing 747 de 580 de locuri, acesta fiind primul zbor din cele 33 care sunt programate să plece spre capitala României de pe aeroportul din Loiu până miercuri, când este programată finala Ligii Europa. Athletic va ajunge la Bucureşti în cursul serii, informează Mediafax. Mâine sunt programate opt zboruri spre România, iar „grosul” fanilor va ajunge în ziua meciului cu AtleticoMadridla Bucureşti, cu 24 de avioane. De asemenea, există grupuri de suporteri care au plecat deja cu autovehicule spre România.

Fanii basci s-au mobilizat exemplar pentru această partidă, scrie La Vanguardia, care precizează că numărul suporterilor ce vor încuraja echipa la Bucureşti – circa 11.000 – îl va depăşi pe cel de pe Old Trafford, când au asistat 8.000 de susţinători spanioli la meciul cu Manchester United, din opimile de finală ale Ligii Europa, câştigat de Athletic cu scorul de 3-2.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.