Fotbal – Cristi Chivu începe mâine tratativele cu Inter

Gata cu aşteptarea! Prevăzute să aibă loc încă din martie, dar amînate mereu, tratativele privind prelungirea contractului lui Cristi Chivu cu Inter urmează să înceapă mâine, când la Milano urmează să ajungă impresarul fundaşului român, Victor Becali. ”După ce l-au rezolvat pe Samuel, acord nou cu salariu de 2,5 de milioane de euro anual, şefii Interului se mută la Chivu. Primul pas de trecut este cel financiar, iar cele două părţi vor căuta să limiteze distanţa ce le separă”, a indicat cotidianul ”Corriere dello Sport”, confirmând că ”în primul rînd, Chivu doreşte să continue în nerazzurro”.
La ”Radio Marte”, Victor Becali a întărit: ”Am discutat cu directorul tehnic Branca. Lui Cristi i s-ar oferi 5 ani de contract şi un salariu frumos, aşa că prioritatea sa e să rămână la Inter”. Tot impresarul a negat interesul lui Napoli: ”Nu e tentată de Chivu. Asta este o idee a jurnaliştilor. Napoli nu ne-a contactat. Şefii de acolo au fost în România, dar nu au vorbit cu noi. La Napoli e mereu ca la Napoli!”.
În schimb, ”sunt două mari cluburi europene interesate de Cristi”. Unul ar fi Ajax. Antrenorul Frank de Boer tocmai a declarat: ”Chivu este o opţiune interesantă. E un lider. Dacă nu va pleca de la Inter noi suntem pregătiţi să-l luăm”.
149 de meciuri şi două goluri a adunat Chivu la Inter, unde se află din 2007
5,5 milioane de euro este actualul salariu al lui Cristi la clubul milanez
18 milioane de euro a plătit gruparea ”nerazzurra” ca să-l ia pe fundaşul român de la AS Roma
Sursa: gsp.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.