Fotbal – Dragomir: De ani de zile suntem râsul Europei, acum mai vorbeşte lumea şi frumos de noi

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, la RFI, că datorită organizării finalei Ligii Europa la Bucureşti, România şi-a îmbunătăţit imaginea externă, considerând că „nu suntem toată ţara căpşunarii care muncesc în Spania”.

„Aştept ca România să fie văzută cu alţi ochi de către Europa şi de către întreaga lume, pentru că nu suntem toată ţara căpşunarii care muncesc în Spania, nu suntem nici cei mai săraci oameni ai Europei. Suntem o ţară normală, cu oameni frumoşi! Se mai vorbeşte la superlativ şi despre ţara noastră, că de ani de zile suntem râsul Europei! Acum, datorită acestui sport, mai vorbeşte lumea şi frumos de noi!”, a spus Dragomir, conform Mediafax.
Oficialul apreciază că organizarea meciului este „fără fisură” şi avansează şi un pronostic: bate Atletico Madrid.
Dumitru Dragomir apreciază că „avem un stadion foarte frumos, care n-a costat mult vizavi de ce s-a întâmplat acum în Polonia şi-n Ucraina, vizavi de stadioanele pentru Campionatul European. Acolo a costat 400 de milioane un stadion mai mic decât acesta. Una este preţul în Germania, unde totul este tehnologizat, şi alta preţurile în România”.
Preşedintele ligii consideră că România nu are capacitatea de a organiza pe viitor evenimente de o amploaremai mare decât finala Ligii Europa.
„Nu, mă îndoiesc! Sportul este la pământ! Niciun Guvern în ultimii 20 de ani nu a pus în primele zece priorităţi sportul, cu toate că sportul i-a scos de multe ori din multe belele”, a mai spus Dragomir.
Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată în această seară de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.