Fotbal – Edi Stăncioiu, cercetat penal

Portarul echipei CFR Cluj, Eduard Stăncioiu, este cercetat penal pentru uz de armă fără drept, după ce, în duminica Paştelui, a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare, în curtea unui imobil din municipiulCluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Purdea, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că poliţiştii clujeni au fost sesizaţi, duminică, la 112, că o persoană a tras mai multe focuri de armă în curtea unui imobil din Cluj-Napoca.

„Poliţiştii au stabilit că Eduard S., de 31 de ani, din Cluj-Napoca, a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare, spre pământ. Eduard S. este cercetat penal pentru uz de armă fără drept, infracţiune pedepsită cu închisoarea între un an şi cinci ani”, a declarat Purdea.

Sursa citată a precizat că bărbatul are permis de port-armă.

Conform poliţiştilor, este vorba despre portarul echipei CFR Cluj Eduard Stăncioiu, care se distra folosind arma şi a tras şase focuri.

Poliţiştii mai spun că Stăncioiu a fost audiat, duminică, timp de mai multe ore, la sediul Secţiei 4 de Poliţie dinCluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.