Fotbal – Ionuţ Badea îl înlocuieşte pe Marius Şumudică la FC Braşov

Tehnicianul Marius Şumudică a părăsit echipa FC Braşov, urmând să fie înlocuit de Ionuţ Badea, conform anunţului finanţatorului Ioan Neculaie de la postul Digi Sport.

Şumudică a declarat, tot la Digi Sport, că a ajuns la o înţelegere pentru ca salariul să-i fie plătit până la finalul sezonului: „Am ajuns la o înţelegere să-mi plătească salariul până la finalul campionatului, pentru că eu nu mai pot să antrenez în altă parte până la finalul sezonului, pentru că am pregătit deja două echipe. Acum câteva etape Şumudică era bun când bătea pe Vaslui. Acum, echipa a uitat să joace. Din punctul meu de vedere, este decizia patronului, este un contract între două părţi, viaţa merge înainte. O să iau o pauză destul de lungă, probabil că o să stau pe margine şi la începutul campionatului viitor. Nu ştiu dacă o să pot sta departe de fotbal. Eu aveam nevoie de o pauză, simţeam asta, dar nu ştiu dacă era cazul acum”.

De asemenea, finanţatorul Ioan Neculaie a confirmat plecarea lui Şumudică şi a precizat că Ionuţ Badea este noul antrenor. „Ionuţ Badea este noul antrenor. A jucat la noi, mie îmi place de el, e un antrenor foarte bun”, a afirmat Neculaie.

FC Braşov a înregistrat, vineri, în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-2, a treia înfrângere consecutivă, iar după 26 de etape ocupă locul 11 în clasament, cu 29 de puncte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.