Fotbal – Mesaj adresat deDelPiero fanilor echipei Juventus după 19 ani la gruparea torineză

Atacantul Alessandro Del Piero, care părăseşte Juventus Torino după 19 ani, a postat pe site-ul oficial o scrisoare în care mulţumeşte fanilor pentru susţinerea pe care i-au arătat-o în acest timp şi în care reaminteşte momente marcante din cariera sa.

„Mai presus de 8 titluri, mai presus de o promovare din Serie B, mai presus Liga Campionilor, mai presus de Supercupa Europei, mai presus de lacrimile mele, mai presus de titlul de golgheter în Serie B, mai presus de titlul de golgheter în Serie A, mai presus de standing ovation pe Bernabeu, mai presus de 704 meciuri pentru acest tricou, mai presus de 289 de goluri, mai presus de orice record, mai presus tricoul cu numărul 10 cu numele Del Piero, mai presus de banderola de căpitan, mai presus de orice…este ceea ce mi-aţi oferit în aceşti 19 ani”, scrie Del Piero, citat de Mediafax.

„Sunt fericit că aţi râs, exultat, plâns, cântat, urlat pentru mine şi cu mine. Mi-aţi realizat visul. Astăzi reuşesc să vă spun atât: Mulţumesc. Mereu al vostru. Alessandro”, se încheie mesajul adresat de Del Piero fanilor torinezi.

Căpitanul Alessandro Del Piero a jucat ultimul meci pentru Juventus, duminică, în întâlnirea cu Atalanta, fiind înlocuit în minutul 68, când întreg stadionul i-a scandat numele.

Alessandro Del Piero a jucat la Juventus Torino din 1993 şi a fost căpitan din 2001.

Del Piero este şi câştigător al Cupei Mondiale, în 2006, cu Italia.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.