Fotbal – Moment emoţionant: Muamba a revenit pe stadionul echipei sale – VIDEO

Mijlocaşul formaţiei Bolton, Fabrice Muamba, a avut parte de o primire emoţionantă din partea fanilor, el fiind prezent, miercuri seară, la meciul cu Tottenham, primul la care a asistat după accidentul cardiac suferit la 17 martie, tot la o partidă cu „Spurs”, informează Mediafax, care citează presa engleză.
Suporterii l-au aplaudat şi ovaţionat iar jucătorul a izbucnit în plâns şi s-a închinat în faţa lor.
„Este un loc special, sprijinul fanilor a fost extraordinar şi sunt recunoscător pentru asta. Sunt bine şi devin tot mai puternic. Mă bucur că m-am întors. Sunt fericit că pot vorbi din nou şi pot merge, sunt fericit că sunt aici. Mulţumesc din tot sufletul pentru sprijin” , a declarat Muamba la Sky Sport.
Managerul grupării Bolton, Owen Coyle, a declarat că revenirea lui Muamba este un lucru extraordinar: „Să-l văd pe Fabrice aici a fost fantastic. Suntem încântaţi de recuperarea lui. Este prea devreme să ne pronunţăm dacă va mai juca, dar este clar că este pe drumul cel bun”. Şi managerul Tottenham, Harry Redknapp, s-a bucurat de revenirea lui Muamba, despre care credea că n-o să-l mai vadă niciodată: „Este absolut fantastic să-l văd zâmbind, să-l văd în viaţă. A fost minunat. Nu o să uit niciodată cum l-am văzut atunci pe tunel. A fost incredibil. Nu credeam că o să-l mai văd vreodată”.
Fabrice Muamba s-a prăbuşit pe gazonul stadionului White Hart Lane în timpul meciului cu Tottenham din Cupa Angliei, disputat la 17 martie. Inima sa nu a bătut timp de 78 de minute.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.