Fotbal / Real Madrid așteaptă cu zâmbetul pe buze returul cu Bayern

Formația Real Madrid are toate motivele să privească încrezătoare confruntarea de marți seară, de la ora 21.45 (Pro TV), de pe stadionul „Santiago Bernabeu”, cu Bayern Munchen, contând pentru manșa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor, și asta pentru că a reușit să se impună în Germania cu 2-1. Un alt capitol la care „galacticii” stau mai bine decât „bavarezii” este cel al disponibilității lotului. Zinedine Zidane are trei jucători cu probleme medicale, Dani Carvajal (accidentare coapsă), Isco (accidentare umăr) și Nacho (dureri musculare), toți având mici șanse să-și revină până la ora jocului. De partea cealaltă, strategul lui Bayern, Jupp Heinkes, nu-i poate folosi pe Boateng (accidentare coapsă), Coman (accidentare gleznă), Robben (accidentare musculară), Vidal (accidentare genunchi) și nici pe portarul Manuel Neuer, care nu a făcut deplasarea la Madrid.
Partida de pe „Santiago Bernabeu” va fi arbitrată de o brigadă din Turcia, compusă din centralul Cüneyt Çakır, asistenții Bahattin Duran și Tarik Ongun, adiționalii Hüseyin Göçek și Barış Şimşek și rezerva Mustafa Eyisoy.
Celălalt meci din manșa secundă a semifinalelor, AS Roma – Liverpool (în tur 2-5), se va disputa miercuri, de la ora 21.45.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.