Fotbal – Românii şi-au împărţit favoritele în finala Europa League

Trei echipe din Spania şi una din Portugalia se luptă pentru trofeul de la Bucureşti. Atletico Madrid – Valencia şi Athletic Bilbao – Sporting sunt semifinalele din care se vor alege finalistele de la Bucureşti, pe 9 mai.
Românii şi-au împărţit favoritele şi nimeni nu îi regretă pe granzii din Anglia, United şi City, eliminaţi în optimi de Bilbao şi Sporting.
Cristian Săpunaru, FC Porto: “Favorita? Atletico Madrid, pentru că joacă Falcao- am rămas prieteni. E puţin cam greu să ţin cu Sporting, pentru că sunt rivalii noştri din campionat.“
Miodrag Belodedici, ambasador finala Europa League: “Favorita mea e Valencia, dar o echipă care a surprins pe toţi e Bilbao, care a arătat nişte lucruri extraordinare şi toată lumea a început să se gândească la Bilbao.”
Gheorghe Popescu: “Sunt convins că şi meciul din finală se va ridica la nivelul stadionului, pentru ca sunt echipe foarte valoroase.”
Ultima echipa româneasca din Europa League a fost Steaua – roş-albaştrii au fost eliminaţi de Twente în şaisprezecimi. Tot echipa din Ghencea a fost ultima din România care s-a apropiat cel mai mult de o finală europeană. În sezonul 2005 – 2006, a fost scoasă dramatic de Middlesbrough în semifinale, după ce a eliminat Rapidul în sferturi.
Sursa: Digi Sport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.