Fotbal – Săpunaru: Vreau să rămân la Porto

Cristi Săpunaru ţine prima pagină de astăzi a cotidianului portughez ”O Jogo”. Două sunt motivele pentru care jurnaliştii lusitani l-au ”ţintit” pe fundaşul român: viitorul lui la FC Porto şi apropiata finală a Europa League, programată pe 9 mai la Bucureşti, unde el tocmai a adus trofeul cucerit anul trecut cu trupa ”dragonilor”.

”Vreau să rămân la FC Porto”, declară mare Săpunaru în deschidere. El s-a arătat foarte ferm: ”Am alte propuneri, dar nu mă interesează. Nici nu vreau să ştiu de ele. Îmi doresc un nou contract pentru a continua să câştig trofee în Dragao”. Acordul cu gruparea portugheză expiră în iunie 2013.
3 cluburi s-au interesat recent de Săpunaru: Lazio Roma, Ajax Amsterdam şi Olympique Marseille.
25 de milioane de euro este clauza de reziliere a contractului lui Cristi cu FC Porto.
96 de meciuri a strâns internaţionalul român în tricoul alb-albastru. În actualul sezon a jucat în 18 partide (1.397 de minute) din totalul de 42 disputate de echipa antrenată de Vitor Pereira
În privinţa Ligii Europa, trofeul cucerit în 2011 fiind ”cel mai important din cariera mea”, Săpunaru a zis: ”Va fi o mare finală la Bucureşti, sper ca fanii să fie entuziamaţi de o asemenea partidă”. În privinţa candidatelor, el o vrea pe Atletico Madrid în ultimul act de pe ”Naţional Arena” deoarece ”nu pot să ţin în semifinale cu Sporting, doar este o rivală a lui FC Porto în campionat. În plus, la spanioli joacă Falcao, cu care sunt prieten. Cealaltă semifinalistă nu mă interesează”.

Sursa: gsp.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.