Fotbal – Senegalezul El-Hadji Diouf a fost arestat

Fotbalistul senegalez El-Hadji Diouf a fost arestat de poliţia din Manchester, duminică dimineaţă, în urma unor incidente ce au avut loc la ieşirea dintr-un club de noapte, soldate cu un rănit grav şi în care a fost implicat şi jucătorul Anton Ferdinand, a anunţat presa engleză. Diouf, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat, iar apoi eliberat pe cauţiune, în timp ce Ferdinand (27 de ani) a fost doar interogat.

„A avut loc o încăierare şi un bărbat de 33 de ani a fost rănit. El a fost transportat la spital, având răni la cap şi la gât. Starea sa este gravă, dar stabilă. Şase bărbaţi suspectaţi de tulburarea ordinii publice au fost arestaţi, dintre aceştia cinci fiind eliberaţi pe cauţiune până la 23mai, în aşteptarea rezultatelor anchetei”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Diouf, care este legitimat în prezent la Doncaster (a doua ligă engleză), a jucat anterior la echipe ca Lens, Liverpool şi Bolton.

Anton Ferdinand, fratele vedetei de la Manchester United, Rio Ferdinand, evoluează din acest sezon la Queens Park Rangers.

Potrivit tabloidului The Sun, cei doi au o relaţie proastă de când jucau împreună la Sunderland, în sezonul 2008/2009.

Sursa: Mediafax.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.