Frăsineanu a semnat cu Bradu

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Ra­pid sau Dinamo, Cornel Frăsineanu, a sem­nat un contract valabil jumătate de an cu e­chi­­pa argeşeană Atletic Bra­du, ultima clasată în Liga a III-a, seria 4. Fundaşul stânga va lucra la Bradu cu fostul portar al lui Internaţional Curtea de Argeş, Flo­rin Pampea, cei doi fiind chiar colegi la e­chipa lui Benone Lazăr. Frăsineanu a de­bu­tat deja în amicalurile lui Atletic, fiind titular în patru partide disputate până acum. „Este mult de muncă la Bradu, dar nu im­posibil de realizat ceea ce ne-am propus. Tre­buie să începem bine campionatul şi să ne dorim victoria în fiecare meci. Echipa e pe un drum bun, mai ales după pregătirea cen­tra­li­zată de la Herculane. Am jucat patru amica­luri şi nu am pierdut niciunul. Mai sunt multe de pus la punct în ce priveşte jocul”, a decla­rat Cornel Frăsineanu, pentru liga2.ro.

Fundaşul a jucat ultima oară la FC Cara­cal, dar s-a despărţit de formaţia antrenată de Iordan Eftimie în această iarnă: „Am rezi­li­at contractul acolo, deşi mai aveam până în vară. Nu sunt serioşi. Una vorbesc şi alta fac. Au zis că promovăm, dar nu ai cum să faci as­ta când te apuci să dai afară jucătorii care au sa­larii mari. Acum m-am înţeles cu cei de la Bradu pentru retur. După aceea, din vară, vom vedea. Pampea m-a sunat şi m-a între­bat da­că vreau să vin aici. Nu ştiam foarte mu­l­te despre Bradu, decât că am jucat cu ei la meciul direct. Atmosfera este bună la echi­pă, iar băieţii sunt primitori”.

Cine este Frăsineanu
Cornel Frăsineanu are 35 de ani şi este născut în Caracal. Are 1,70 m înălţime şi joacă fundaş stânga. A debutat în Divizia A în 1995, la un meci U Craiova – Oţelul Ga­laţi. A jucat pentru: U Craiova (1994-1995, 1996-2000, 2001-2002), Minerul Motru (1995-1996), Rapid (2000), Dinamo (2002-2003), Bursaspor (2003-2007), UTA (2007), Dacia Mioveni (2008), Interna­ţio­nal Curtea de Argeş (2009-2010), Vişina No­uă, FC Caracal. Are 211 meciuri în Di­vi­zia A şi 14 goluri marcate şi 35 meciuri în Divizia B şi 12 goluri înscrise. Are cîte do­uă meciuri în Cupa UEFA, cu Rapid, şi în Cham­­pions League, cu Dinamo.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.