EXCLUSIV – FRĂŢICĂ: AM MARE ÎNCREDERE ÎN ECHIPĂ DE CÂND A VENIT BONDREA

Aflat la Bucureşti pentru rezolvarea jucătorilor străini în privinţa obţinerii vizelor pentru Turcia, preşedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Frăţică, a garantat că Marian Bondrea va avea întreg lotul la dispoziţie în cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) şi că antrenorului nu-i rămâne decât să pună la punct relaţiile de joc la echipă.

,,Nu sunt probleme, toţi străinii din lot vor primi vize pentru Turcia, e doar o chestiune de timp. Urmează o perioadă importantă în pregătire şi Marian Bondrea, aşa cum îl ştiu eu, şi cei doi secunzi, Florin Pârvu şi Cornel Mihart, vor pune totul la punct, iar în retur sunt convins că va fi bine. Am mare încredere în echipă de când a venit Bondrea, jocul s-a schimbat mult în bine. Acum, cu noii jucători – Zaharia, Bălace, Marin, Ignat, Dandea sau Abba -, lotul a câştigat mult în valoare şi noi, conducătorii, privim optimişti returul campionatului“, a spus Frăţică, menţionând că în această campanie de achiziţii s-a mers pe principiul ,,punct ochit, punct lovit“. „Tot ce ne-am dorit am luat. Bineînţeles că transferurile s-au făcut în funcţie de golurile de la echipă, de posibilităţile financiare şi de pretenţiile celor pe care i-am vizat. Toţi cei care au venit au fost urmăriţi din timp de noi, iar cel care a decis cine să semneze cu noi şi cine nu a fost Marian Bondrea. Nu au existat situații în care noi să vrem cu adevărat un jucător şi să nu-l fi luat“, a completat preşedintele executiv al găzarilor.

„Putem să terminăm pe podium“

Experienţa dobândită în fotbal l-a determinat pe Gheorghe Frăţică să spere în continuare la promovare, deşi este conştient de faptul că diferenţa de 11 puncte, care o desparte de Gaz Metan Severin de primele două clasate, Gloria Bistriţa şi FC Timişoara, este destul de greu de depășit.

„În fotbal s-au văzut multe, dar trebuie să fim realişti, sunt 11 puncte diferenţă, nu vor fi deloc uşor de recuperat. Avem avantajul că jucăm acasă cu amândouă şi putem câştiga, dar este important ca Bistriţa şi Timişoara să se mai ‘împiedice’ şi în alte părţi. Ţinâd cont de faptul că lotul lor s-a mai ‘subţiat’ în această iarnă, iar al nostru a câştigat în valoare, nu ne rămâne decât să luptăm şi să sperăm. Cu lotul şi cu antrenorul pe care îl avem acum, eu cred că putem să terminăm pe podium şi să ne atingem obiectivul. Dacă nu o să putem promova sezonul acesta, încercăm la anul din nou şi, având mai multă experienţă şi omogenitate, sunt convins că nu vom avea probleme şi vom merge în Liga I“, a punctat Gheorghe Frăţică. „Tot ce ne-am propus este să practicăm un fotbal de calitate şi să obţinem cât mai multe rezultate pozitive, care să aducă publicul la stadion. Îmi doresc foarte mult să jucăm cu 10-15.000 de oameni pe ‘Municipal’ meci de meci şi la sfârşit toată lumea să plece fericită de la stadion“, a încheiat Gheorghe Frăţică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.