Frăţică: „Doar în campanie a fost echipa lor“

Fratica

Preşedintele executiv al CS Turnu Severin, Gheorghe Frăţică, a declarat că Dorel Stoica şi compania vor face cu siguranţă deplasarea în Ardeal, pentru confruntarea cu CFR Cluj, programată mâine, de la ora 17.00 (Digi Sport 1), fiind convins că vor obţine şi un rezultat pozitiv. Afirmaţia omului de fotbal craiovean a venit după ce elevii lui Jerry Gane au spus la unison, după meciul cu Petrolul Ploieşti, că vor boicota partida din etapa a 30-a din Liga I dacă nu-şi vor primi măcar o parte din drepturile financiare.
„Este inadmisibil ce s-a întâmplat, ca băieţii să fie lăsaţi fără bani de Paşte. Am discutat după meci cu fotbaliştii şi au dreptate să fie supăraţi. Noi, cei din conducere, vorbiserăm altceva, dar cei din Severin nu s-au ţinut de cuvânt. Au spus că sunt închise băncile. De ce nu s-au gândit din timp şi au creat o astfel de problemă? Băieţii nu aveau să pună un ou şi un cozonac pe masă, iar unii îşi făceau concediile prin Grecia. Să fim serioşi, doar în campanie a fost echipa lor… Nu aşa se face fotbal“, a răbufnit preşedintele CS Turnu Severin. „Nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru atitudinea lor de pe teren. Au făcut o partidă foarte bună cu Petrolul. După meci, vorbeam cu Florian Walter şi nu-i venea să creadă că echipa lui, cu jucătorii aduşi cu mulţi bani, nu a reuşit să învingă o echipă săracă, cum e a noastră. I-am spus că sunt probleme, dar că lotul este foarte unit şi de asta e puternic şi are rezultatele pe care le are în retur. Ăsta e meritul antrenorilor şi eu cred cu tărie că echipa asta este capabilă să se salveze de la retrogradare. Nu se pune problema să nu se facă deplasarea la Cluj şi o să vedeţi că vor face un nou joc bun, presimt asta. Zilele acestea, îşi vor primi din drepturile financiare fiecare jucător şi vom continua lupta“, a spus Gheorghe Frăţică, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

„Ne vom salva pe teren“

 

Chestionat în legătură cu licenţa, Gheorghe Frăţică a admis că sunt probleme, dar că acestea se pot rezolva cu mai puţin de 300.000 de euro. „Ne vom salva pe teren, pentru că avem o echipă bună, toată lumea ne spune că le place jocul nostru, dar nu ştiu ce să zic din punct de vedere al licenţei. Este adevărat că am primit săptămâna trecută răspuns negativ din partea comisiei, dar urmează recursul. Majoritatea echipelor au probleme, unele au datorii de două-trei milioane de euro, iar noi avem până în 300.000 de euro. Dacă vor să ţină echipa în Liga I, să bage mâna în buzunar, pentru că pe teren ne putem salva. Am înţeles că se fac eforturi, acum să vedem ce vor face“, a punctat conducătorul formaţiei de la Dunăre, comentând dur la adresa celor care au depus memorii la comisiile LPF şi FRF.
„Uitaţi-vă cine ne cere bani. Primul e Marian Bondrea, care a lăsat echipa cu doar două puncte şi vrea 45.000 de euro. Jerry, Biţă şi Tibi Lung au strâns peste zece puncte de când au venit şi nu mai ţipă că nu au fost plătiţi de patru luni… Apoi Costică ‘Vâlcea’, care şi-a pus clauză în contract că, dacă promovează, trebuie să ia 100.000 de euro. Cei de la primărie au promis, ei să se descurce cu el. Şi mai sunt câţiva jucători care nu au jucat, au stat în tribună în lângă mine, dar vor banii din contract. Dacă n-ai jucat, cum să ceri bani? Sper să rezolvăm aceste probleme şi să intrăm în normalitate cât mai curând, pentru că mi-e foarte greu să văd echipa cum suferă. Nu de asta am adus-o de la Craiova la Severin“, a punctat Gheorghe Frăţică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.