Gabriel Velcovici a semnat cu CS Turnu Severin

Velcovici_0215

Conducerea CS Turnu Severin a postat astăzi, pe site-ul oficial, un comunicat în care a anunţat că jucătorul Gabriel Velcovici (foto, în albastru) „a semnat un contract pe şase lui cu clubul nostru”. „Gabriel Velcovici, 28 de ani, este un jucător polivalent, care se simte cel mai bine pe posturile de fundaş şi mijlocaş stânga. Transferul a fost posibil datorită cooperării bune cu agentul de jucători Ana Maria Prodan. Original din Craiova, cel supranumit Baronul a evoluat de-a lungul carierei la Extensiv, Universitatea Craiova, FC Caracal, Gloria Bistriţa şi Alro Slatina. Luni, administraţia CS Turnu Severin va anunţa transferul altor doi jucători români: un atacant şi un mijlocaş ofensiv de bandă”, se arată în comunicatul grupării de la malul Dunării.

Totodată, oltenii au punctat că Academia de la Kladovo va activa începând cu 4 martie, director urmând să fie Dragana Mikulovic, iar manager Zeljko Funtunjerovic.

Jerry Gane şi compania vor reveni duminică din primul cantonament, desfăşurat la Karatas (Kladovo, Serbia), dar nu la Severin, aşa cum ar fi normal, ci la Motru, urmând să susţină un joc amical în compania divizionarei C Minerul Mătăsari, confruntarea fiind programată de la ora 11.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.