GAZ METAN SEVERIN ŞI-A SCHIMBAT ORGANIGRAMA ŞI A FĂCUT PRIMUL TRANSFER

Divizionara secundă Gaz Metan Severin a emis astăzi un comunicat în care anunţă modificări în staff-ul administrativ. ,,Consiliul Director al clubului Gaz Metan Severin, întrunit în luna decembrie, a hotărât schimbarea organigramei clubului. Astfel, funcţia de preşedinte al clubului va fi ocupată de Gheorghe Constantin, preşedinte executiv rămâne Gheorghe Frăţică, vicepreşedinte a fost ales Răzvan Lupu, iar vicepreşedinte executiv rămâne Felix Nuhaiu’‘, se menţionează pe gazmetanseverin.ro.

De asemenea, gruparea olteană a anunţat cooptarea atacantului nigerian Paul Abba, născut pe 20 decembrie 1990, care a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

Echipa Gaz Metan Severin se va reuni pe 12 ianuarie, iar în următoarele două zile va efectua vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. În perioada 23-29 ianuarie, Milan Mitic şi compania se vor pregăti într-un stagiu centralizat montan, alocat acumulărilor fizice. Destinaţia nu a fost încă stabilită, fiind în discuţie staţiunile Băile Govora şi Poiana Braşov. În perioada 4-16 februarie va avea loc cel de-al doilea cantonament, în Antalya.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.