Găzarii au făcut spectacol în Trivale

Gaz Metan Severin s-a impus clar în faţa celor de la FC Argeş şi a demonstrat că merită să evolueze în Liga I

Formaţia olteană Gaz Metan Severin a câştigat clar duelul din runda a 29-a din eşalonul secund şi a arătat că nu degeaba se află pe podiumul seriei a 2-a. Elevii lui Marian Bondrea s-au impus ieri cu 4-2 în deplasarea de la Piteşti, cu FC Argeş, la capătul unei dispute controlate întru totul.
Găzarii au deschis scorul prin Hugo Moutinho, care a plasat mingea pe lângă Croitoru cu un şut din interiorul careului mare (0-1, ‘37), tot portughezul majorând diferenţa în prelungirile primei părţi, de data aceasta cu o execuţie de la zece metri (0-2, ’45+1). Gazdele au replicat prin Ivănică (‘50, 1-2), dar Silviu Bălace şi-a arătat clasa, marcând cu un lob frumos de la aproximativ zece metri (1-3, ‘61). Loviţi în orgoliu, piteştenii s-au „aruncat“ în atac şi au izbutit golul doi tot prin Ivănică (2-3, ’68) şi au sperat la egalare, însă în zadar, pentru că nigerianul Paul Abba i-a dat „urechi“ lui Croitoru şi a închis tabela (2-4, ‘84). În finalul jocului nu s-a mai întâmplat nimic spectaculos, singurul lucru notabil fiind eliminarea piteşteanului Lisandru, care a văzut al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui Alex Marin (‘87).

FC Argeş: Croitoru – Gherase (’78, Ghiţă), Lisandru, Negoiţă, Cr. Andrei – Răuţă, Fl. Stancu (’75, Drugescu), Cârstoiu, I. Niculae (’89, Drăgan) – Beuran, Ivănică. Antrenor Viorel Dumitrescu.
Gaz Metan Severin: Şteţca – Mirescu, Bălău, Cosic, Giurgiu – Al. Zaharia, Dandea, Olah, Bălace (’68, Abba) – Moutinho, Vancea (’85, Al. Marin). Antrenor Marian Bondrea.
Pentru Gaz Metan Severin urmează un meci uşor în ultima etapă, urmând să joace pe teren propriu cu Juventus Bucureşti. Până atunci, oltenii aşteaptă cu sufletul la gură decizia Comitetului Executiv, în şedinţa de vineri urmând să se decidă dacă vor promova direct de pe locul trei sau dacă urmează să se ţină un joc de baraj cu ocupanta locului 15 din Liga I, FCM Târgu Mureş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.