Găzarii au trecut pe lângă victorie cu Timişoara (galerie foto)

Gaz Metan Severin a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută vineri seară, pe stadionul „Municipal“, contra formaţiei FC Timişoara, partida contând pentru etapa a 21-a din Liga a II-a, seria Vest. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, prin Rocha, „bănăţeanul“ a interceptat o pasă a lui Silviu Bălace, a pătruns în careul mare şi, din postura de singur cu portarul, a plasat mingea pe lângă Mihai Şteţca. Răspunsul nu a întârziat să apară, Adrian Olah a ţintit transversala dintr-o lovitură de la 25 de metri în minutul 18. Golul egalizator a picat tot dintr-o lovitură liberă, executată e această dată de Alex Neacşa. „Piticul“ a „bubuit“ mingea de la 22 de metri, peste zid, portarul Kirev a încercat să o reţină, dar a trecut pe sub el. După pauză s-a jucat pe contre, însă niciuna dintre combatante nu a reuşit să mai „scuture“ plasa.

 

Gaz Metan Severin – FC Timişoara 1-1

Stadion „Municipal“, spectatori: 5.000.

Au marcat: Alex Neacşa ’33 / Rocha ’11.

Gaz Metan Severin: Şteţca – Mirescu, Dandea, Bălău, Bălace – Neacşa (’80, Giurgiu), Mitic, Olah, Al. Zaharia (’90, Şaim) – Abba, A. Marin (’68, Moutinho). Antrenor: Marian Bondrea.

FC Timişoara: Kirev – Mera, Ilie, Scutaru, Sandu – Fuchs, Poparadu, Pătraş – Popovici (’52, Chiş), Rocha (’62, Cârstea) – Axente (’90+2, Ricketts). Antrenor: Valentin Velcea.

Au arbitrat: Ionuţ Coza – Vlad Birlea, Bogdan Velicu (toţi din Bucureşti).

Observator: Marian Bucurescu (Bucureşti), Fevronia Ion (Craiova).

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.