Găzarii n-au voie să greşească cu Luceafărul

Formaţia Gaz Metan Severin numără cu mare atenţie paşii de îi mai are de făcut din acest sezon al ligii secunde, la finele căruia are şansa să sărbătorească promovarea, ocupând locul trei, întrucât Poli Timişoara (locul 2) are şanse infime să primească licenţa. Trupa lui Marian Bondrea poate accede în Liga I conform regulamentului FRF din 2010 şi asta pentru că cel din 2011 nu a fost validat, asta graţie contestaţiei depuse de Gică Popescu, legată de excluderea Şcolii de Fotbal din Craiova din martie 2010. “GP” Craiova a câştigat procesul, prin şentinţa civilă numărul 1389 din 15.10.1010, pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul numărul 19003/3/2010.
Gaz Metan Severin ar putea promova în Liga I şi de pe locul secund, deoarece Poli Timişoara ar putea intra în depunctare de săptămâna viitoare, după şedinţa Adunării Generale, totul pornind de la faptul că gruparea bănăţeană nu a respectat decizia TAS şi nu şi-a achitat datoriile financiare faţă de jucătorul Laszlo Sepsi.
Revenind în “iarbă”, Gaz Metan Severin va trebui să adune cât mai mult puncte în acest final de sezon, unul în care întâlneşte adversari “incomozi”. Primul test va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20.00, Bălău şi compania fiind “condamnaţi” să câştige cu Luceafărul Oradea, o grupare care evoluează foarte bine în deplasare. “Am urmărit jocurile cu Luceafărul Oradea şi am văzut că au o echipă bună, care pasează bine, dar dacă noi reuşim să repetăm ultima evoluţie nu avem cum să ratăm cele trei puncte. Respectăm adversarul, însă suntem obligaţi să câştigăm. Jucăm pe teren propiu, în nocturnă, sper să vină cât mai mulţi spectatori, deci avem suficiente motive să credem în victorie”, a spus, pentru GdS, vicepreşedintele grupării de la Dunăre, Răzvan Lupu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.