Găzarii, obligaţi să câştige cu CSM Vâlcea

Oficialii formaţiei Gaz Metan Severin nu concep eşecul în derbiul oltenesc de sâmbătă, cu CSM Vâlcea.

Spectatori în runda precedentă, graţie retragerii Arieşului Turda din campionat, fotbaliştii formaţiei Gaz Metan Severin sunt în faţa primului test din retur, sâmbătă, de la ora 11.30 (Digi Sport 2), urmând să evolueze în faţa propriilor spectatori contra celor de la CSM Vâlcea, meciul contând pentru etapa a 17-a din Liga a II-a, seria 2. Pe lângă orgolii, cele trei puncte puse în joc sunt râvnite de ambele combatante, în vederea îndeplinirii obiectivelor. „Suntem obligaţi să câştigăm. Nici nu concep alt rezultat, ţinând cont de faptul că jucăm pe teren propriu şi avem un lot mai valoros. Respectăm adversarul, CSM Vâlcea este o echipă bună, dar noi avem obiective diferite, iar acest lucru trebuie să se vadă şi în joc, că aşa e normal. Este un meci normal de campionat, nu unul special, iar băieţii trebuie să contabilizeze toate cele trei puncte, pentru a rămâne în cursa pentru ocuparea unui loc pe podium“, a declarat, pentru GdS, preşedintele executiv al găzarilor, Gheorghe Frăţică.

Bondrea: Nu pot spune că suntem favoriţi cerţi cu Vâlcea

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, fost antrenor în Zăvoi, a afirmat că nu mai sunt acei jucători pe care i-a pregătit el la CSM Vâlcea, dar că a studiat lotul actual al rivalilor şi că are încredere că echipa sa va obţine victoria.

„Doar un jucător mai e acum la CSM. E vorba de actualul căpitan de la Vâlcea, Pârvu, pe care eu l-am promovat când era junior. Îl mai ştiu pe portarul Tufişi, pe care l-am avut la FC Argeş. E un lot nou la CSM. Am ceva informaţii şi despre actualii jucători, dar nu foarte multe. Sper ca noi să ne impunem jocul astfel încât să nu fie nevoie de măsuri de contracarare, iar adversarii să fie cei care joacă după cum dictăm noi“, a spus „Profesorul“ în cadrul unei conferinţe de presă. „Pentru noi este primul meci al returului după patru luni de pauză. Nu e normal să fie o perioadă aşa mare, fără jocuri oficiale. A fost o iarnă dificilă, cu multe disfuncţii, întreruperi, din cauza vremii. Sper ca pregătirea pe care am făcut-o să ne fie de folos în campionat şi să începem cu bine returul. Sunt cel puţin cinci echipe care vizează locul trei. Sper ca la sfârşitul campionatului, noi să fim echipa norocoasă. Nu pot spune că suntem favoriţi cerţi cu Vâlcea. În fond, e un joc din care şi adversarii pot câştiga. Atuurile noastre sunt însă mai numeroase, dacă am în vedere condiţiile de pregătire, dorinţa de performanţă, valoarea individuală şi de grup“, a spus Bondrea, care nu va putea conta pe atacanţii Alexandru Marin şi Patrian Trifu, ambii accidentaţi.
Primul „unsprezece“ al găzarilor ar putea fi următorul: Şteţca – Mirescu, Bălău, Cosic, L. Rusu – Neacşa, Mitic, Dandea – Zaharia, Bălace – Vancea.
De partea cealaltă, antrenorul-jucător al vâlcenilor, Marius Mitu, care nu a dorit să prefaţeze meciul de pe „Municipalul“ severinean, ar putea miza pe următorii fotbalişti: Tufişi – Vasile, Plecanciuc, Kalai, A. Ionescu – Văduva, Fl. Pârvu, Dauda, Pribac – Makhtar, N Kongue.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.