Geolgău nu se simte bine la FC Olt Slatina

geolgau-fc-olt

Foto: Gazeta Nouă.

Preşedintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiţă Geolgău, s-a arătat dezamăgit de reacţiile apărute după numirea sa la conducerea divizionarei secunde. Fosta glorie a Universităţii Craiova îi asigură pe contestatari că are experienţa necesară pentru a se ocupa de echipă, iar dacă i se va acorda credit rezultatele vor veni.
În cadrul unei conferinţe de presă, susţinută săptămâna trecută, preşedintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiţă Geolgău, a declarat că nu se aştepta ca venirea sa la Slatina să stârnească şi reacţii negative în rândul unor oameni de fotbal. Oficialul clubului consideră că instalarea sa nu a fost privită cu ochi buni de către mulţi dintre aşa-zişi apropiaţi ai echipei.
„Când am acceptat să vin la Slatina, nu mă aşteptam să fiu primit cu miere, nu neapărat de club, ci vizavi de suporteri. Am rămas puţin dezamăgit când am văzut că sunt atacat, de persoane apropiate clubului. În fotbal oricând pot să demonstrez, iar cei care se leagă de activitatea mea ar trebui să se uite în urmă. În ’93-’94, din postura de vicepreşedinte al Universităţii Craiova am condus clubul, mi s-a propus să preiau funcţia de preşedinte, dar am refuzat, am regretat după aceea, eram foarte tânăr, aveam 32 de ani. Le spun să stea liniştiţi pentru că, atât cât contribuie un conducător de club, pentru că este o muncă care nu se vede, se vede cea a jucătorilor, a antrenorilor, îmi voi face treaba. Vă spun că în perioada când eram la Universitatea am câştigat Cupa României, am luat locul trei, iar anul următor am jucat finala şi am luat locul doi, iar copiii descoperiţi de mine în acea perioadă sunt jucători care sunt din Slatina şi judeţele Olteniei. Am început o muncă aici, vreau să dezvolt ce începusem la Craiova şi veţi vedea rezultate, nu imediat, dar peste câţiva ani se vor vedea”, a precizat preşedintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiţă Geolgău, conform Gazeta Nouă.
Fost jucător de glorie al Universităţii Craiova, Gheorghiţă Geolgău a înscris golul din meciul istoric cu Cehoslovacia, 1-1, prin care România a obţinut calificarea la turneul final al CE (1984), eliminând campioana mondială, Italia. Sub culorile selecţionatei tricolore, Geolgău a adunat 24 de meciuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.