GICĂ POPESCU REGRETĂ DIN TOT SUFLETUL CĂ A FOST CÂINE

Fostul internaţional Gică Popescu regretă şi acum decizia luată în 2002, atunci când, pe final de carieră a semnat cu Dinamo, deşi fusese dorit şi la Craiova.

„Transferul la Dinamo a fost greşeala carierei mele. De acolo a şi pornit ura oltenilor pentru mine. Trei luni pe care le-am stat eu în ‘Ştefan cel Mare’ au şters cu buretele cei cinci ani jucaţi de mine pentru Universitatea. Adică ei au şters, fanii Craiovei. Dar aşa e uneori viaţa. Am fost judecat pentru că m-am dus să joc la o echipă. Că m-am dus să-mi fac meseria, asta vreau sa spun. Am mai stat eu atunci să judec ce înseamnă Dinamo pentru Craiova? Plecasem de 12 ani din ţară, oameni buni! Uite, mă mai gândesc câteodată, parcă mereu dintre cei care au tot condus Universitatea din 1990 până azi, m-au privit ca pe un adversar. Chiar înainte de Dinamo!”, a spus, pentru Click, Gică Popescu, care a sosit la Dinamo în vara lui 2002, după un sezon petrecut la Lecce, în Serie A. A jucat doar opt meciuri pentru „câini” şi nu a marcat nici un gol.

 

„Vinovat” de burta lui Ronaldo

 

Gică Popescu a povestit şi un episod comic petrecut nu de mult, avându-l protagonist pe celebrul fotbalist brazilian Ronaldo Luis Nazário de Lima. Gică Popescu şi Ronaldo s-au întâlnit recent la un eveniment caritabil de la Hamburg, unde ,,Baciul’‘ l-a ironizat pe ,,Grăsuţ’‘, brazilianul a dat vina pe fripturile pregătite de român: „Din cauza lui m-am îngrăşat’‘, a spus Ronaldo. ,,A mai slabit un kilogram, două… I-am zis în vestiar: nu ţi-e băi, ruşine, cu burtica asta? Ai jucat contra noastră la meciul tău de retragere, cred că aveai 30 de kilograme în plus. Acum cred că ţi-au mai rămas vreo 28… Iar el, imediat: Gică, nu tu trebuie să vorbeşti, de la fripturile alea de vită argentiniană pe care le puneai tu pe grătar la tine acasă, la Barcelona, mi se trage. Atunci am început să mă îngraş, că m-ai învăţat să mănânc mult!”, a dezvăluit Popescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.