„Gorilele” lui Mititelu, la un pas să-l linşeze pe Cîrţu

UPDATE Primele reacţii ale lui Sorin Cîrţu: „Am fost agresat de bodyguarzi, aşa cum au agresat Mititelu şi ai lui pînă acum imaginea Craiovei! Nu m-au lovit, dar am fost împins, aşa, la intimidare. Ce să-i ceri lui Mititelu? La gradul lui de inteligenţă de Booveni, el nu înţelege că strada nu e stadion. Ce civilizaţie să ceri de la cineva din Booveni? M-a agresat verbal, cu vorbe de la coada boului. Avea oamenii lui în spate. Voi face mîine plîngere. Organele de ordine vor analiza acest episod”.

Ulterior, la emisiunea ”Contraatac” de pe GSP TV, Cîrţu a dezvăluit: ”La un moment dat, Mititelu m-a ameninţat: «Lasă, vezi ce bătaie o să-ţi iei tu după seara asta!». I-am răspuns: «De la cine să iau, mă, bătaie? De la tine? De la bodyguarzii tăi?»”.

”Tot conflictul a fost amplificat din vina lui Mititelu. El, şmecherul Craiovei…”
”Eu nu vreau nimic de la Mititelu. Atunci ce treabă are el cu mine?”
”Militez ca la Craiova  să existe o echipă. Eu, Cămătaru, mulţi oameni”
Sorin Cîrţu
_____________________________

Incidentul s-a petrecut în această seară, în faţa sediului Universităţii. Abia ieşit din sediul televiziunii locale Oltenia 3TV, unde participase la o emisiune împreună cu Neţoiu şi Cămătaru, Sorin Cîrţu era să cadă victimă bodyguarzilor lui Mititelu.

Cele două „gorile”, Petrică şi „Calu”, l-au aşteptat pe fostul mare jucător în parcare şi ar fi dat să-l lovească după ce l-au luat în prealabil la înjurături. Unele surse susţin că Mititelu, aflat şi el în zonă, ar fi încercat să aplaneze conflictul. 

Speriat, Sorin Cîrţu a chemat poliţia, iar forţele de ordine au ajuns rapid la faţa locului.

Supărarea oamenilor lui Mititelu pe Cîrţu a venit după ce în timpul emisiunii respective „Sorinaccio” afirmase despre patronul oltean că „îl interesează doar cum să  obţină despăgubiri, nu soarta Universităţii”. Un alt motiv de supărare e că moderatorii emisiunii au refuzat să prezinte în direct actele cu care Mititelu îl mandatase pe bodyguardul „Calu” să le ducă la sediul televiziunii.

Mititelu a comentat scandalul la Contraatac de pe GSP TV: „A fost o emisiune TV la un post de lîngă sediul meu. A venit Cîrţu şi a aruncat o hîrtie, aşa la mişto, zicînd: «Uite, Mititelu mi-a trimis o hîrtie, n-am voie să mai vorbesc de Craiova». Eu am obţinut un act de la procuratură ca el să nu mai discute de palmaresul Craiovei. Au început toţi să facă miştouri de persoana mea. Că ei fac altă echipă în Craiova, că palmaresul nu e la mine…

Cînd am văzut aşa ceva am sunat. Le-am spus cine sînt. N-am fost lăsat. Mi-au închis telefonul. Cum era aproape, m-am dus la acel post. Am vrut să intru în emisiune. N-am fost lăsat. Cînd a ieşit Cîrţu afară, un băiat de-al meu, pe care-l trimisesem cu hîrtia judecătorească ca să terminăm bîlciul cu palmaresul şi care nu e bodyguard, i-a zis: «Tu eşti competent, noi sîntem nişte incompetenţi!». De aici a rezultat un schimb de replici. De reproşuri, aşa, bărbăteşti. Nimic mai mult. Nu a fost vorba de nici o agresare. N-a venit poliţia”.

”Eu nu le am cu scandalurile. Nu am ură pe nimeni, ei au ură pe mine. Spun numai aberaţii”
Adrian Mititelu

Sursa: gsp.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.