Grigoraş caută căpitan pentru Pandurii

Plecarea lui Mihai Pintilii la Steaua a însemnat nu numai pierderea unui jucător important al grupării Pandurii Târgu Jiu, ci şi liderul din teren al gorjenilor, el fiind căpitanul echipei. Antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, a analizat cu atenţie lotul de jucători rămas şi oscilează în luarea deciziei în ceea ce priveşte noului purtător al banderolei, în pole position aflându-se patru fotbalişti. “Căpitanul de echipă nu se votează la Pandurii de către jucători, ci eu îl aleg! Este doar decizia mea, că de aia sunt antrenor, să ştiu să aleg liderii. Viitorul căpitan va fi unul dintre trei-patru: Adi Rusu, Ousmane Viera, Pedro Mingote sau Claudiu Voiculeţ. Aceasta este lista mea din care va trebui să aleg şi cine va fi căpitanul asta va depinde de cum vor juca, de atitudinea fiecăruia. Cred că în Austria o să aleg viitorul căpitan de la Pandurii”, a declarat Petre Grigoraş, conform sportingorj.ro.
Pe site-ul clubului Pandurii au apărut şi adversarii din cantonamentul din Austria, de la Vosendorf, programat în intervalul 2-14 iulie. Gorjenii vor juca după următorul program: 3 iulie – Arsenal Kiev (locul 5 în Ucraina), 5 iulie – Tavria Simferopol (locul 6 Ucraina), 7 iulie – SV Horn (liga a II-a austriacă), 8 iulie – Kecskemeti TE (locul 5 în Ungaria), 10 iulie – Levski Sofia (locul 3 în Bulgaria), 12 iulie – Sigma Olomouc (locul 11 în Cehia).
Altfel, începând cu noul sezon al Ligii I, stadionul “Municipal” din Târgu Jiu se va numi Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu”, conform unei decizii luate de primărie în această săptămână.

 

Juniorii clubului Pandurii vor participa la Turneul Internaţional la Niş

 

Clubul Pandurii Târgu Jiu a primit invitaţia de a participa cu o selecţionată a Centrului de copii şi juniori la un turneu internaţional care va avea loc în localitatea Niş (Serbia), informează site-ul oficial al gorjenilor. Turneul va avea loc în perioada 29 iunie – 1 iulie şi va reuni echipe de juniori din patru ţări. Este vorba de echipe de juniori din România, Serbia, Bulgaria şi Grecia. Pandurii Târgu Jiu va trimite la acest turneu o selecţionată de juniori de la grupele 1993, 1994 şi 1995, antrenorii care vor pregăti echipa fiind Dorian Gugu şi Sorin Vintilescu. Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost invitat şi anii trecuţi la acest turneu care tinde să devină unul de tradiţie. Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a precizat că este pentru prima dată când ia parte la întrecere echipe din patru ţări: „Juniorii de la Pandurii vor lua parte la Turneul internaţional de la Niş la sfârşitul acestei săptămâni. Turneul se derulează pe parcursul a trei zile şi reuneşte echipe din patru ţări, România, Serbia, Bulgaria şi Grecia fiind pentru prima dată când vor lua parte echipe de juniori din patru state. Pandurii Târgu Jiu va fi prezentă la acest turneu cu o selecţionată a centrului de copii şi juniori de la grupele 93, 94 şi 95 antrenori fiind Dorian Gugu şi Sorin Vintilescu”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.