Grigoraş şi-a făcut planul de bătaie

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a stabilit programul de pregătire al gorjenilor din această vară, oltenii urmând să bifeze două cantonamente şi multe partide de verificare. “Programul este stabilit, între 18 şi 28 iunie vom merge la Poiana Braşov, la Hotel Piatra Mare, iar de pe 2 până pe 14 iulie vom merge în Austria. A fost acolo directorul nostru sportiv, Robert Bălăeţ, a văzut condiţiile de acolo, nu mai vrem să mergem cu ochii închişi, aşa cum am făcut-o anul trecut”, a declarat Petre Grigoraș, pentru sportingorj.ro.
Pandurii vor disputa două jocuri amicale în stagiul de la Poiana Braşov, pe 24 iunie vor întâlni pe Gloria Bistriţa, iar pe 27 iunie pe FC Milsami-Ursidos din Orhei, finalista Cupei Moldovei din acest an.
„În Austria vom sta în localitatea Vosendorf, situată la sud de Viena. Am găsit acolo condiţii foarte bune de cazare şi refacere, dar mai ales de pregătire. Hotelul se numeşte Pyramide, este foarte aproape, la doar câteva minute, de Viena, practic putem spune că este în Viena, şi cei de acolo ne oferă două terenuri pe care să ne antrenăm, terenuri care vor fi la dispoziţia noastră oricând vom dori, iar meciurile le vom juca pe un stadion aflat în acelaşi complex sportiv, situat şi el la doar câteva sute de metri de hotel”, a declarat Robert Bălăeț, directorul sportiv al Pandurilor, pentru sursa citată.
În timpul celui de-al doilea stagiu de pregătire, antrenorul Petre Grigoraș a stabilit datele pentru disputarea a şase jocuri de verificare pentru elevii săi: „În privinţa jocurilor amicale, eu am stabilit deja datele de disputare, vom face acolo şase jocuri de verificare, iar impresarul acestui cantonament ne va căuta adversari. Nu cred că vom mai disputa nici un meci la revenirea în ţară până în debutul campionatului pentru că timpul este destul de scurt. Şi acel meci de prezentare a lotului cu prilejul jubileului clubului se pare că a fost amânat. Acum rămâne să vedem şi care va fi tragerea la sorţi, cu cine vom juca în primele etape şi când vom fi programaţi să jucăm primul meci”, a punctat antrenorul Petre Grigoraş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.