Handbal (f) / CCD a fost aspră cu Burcea. Trifunovic a scăpat mai ieftin

Bogdan Burcea va privi meciurile echipei sale din tribune în următoarele cinci runde din Liga Florilor (Foto: Alex Vîrtosu)

Meciul cu „cântec” de joia trecută, de la Vâlcea, a lăsat urmări în tabăra formației de handbal feminin SCM Craiova. În cadrul ședinței ordinare a Comisiei Centrale de Disciplină (CCD) din cadrul Federației Române de Handbal, susținută ieri seară, s-au analizat evenimentele din derbiul Olteniei și antrenorul craiovencelor, Bogdan Burcea, a primit o sancțiune drastică, în timp ce jucătoarea Jelena Trifunovic a scăpat mai ieftin.

„În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Mihai Moldoveanu și Adrian Georgescu, precum și al observatorului Ion Serbu, delegați la jocul de LNF, dintre echipele SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova, disputat la Rm. Vâlcea, în data de 13.09.2018, comisia hotărăște:
– sanctionarea sportivei Jelena Trifunovic (SCM Craiova) cu o etapă suspendare, începând cu data de 19.09.2018 și penalitate 500 lei, data limită de achitare 18.10.2018, pentru comportare nesportivă gravă în relația cu observatorul (reg. 8.5 b) conform art. 50.1 lit a și b;
– sanctionarea antrenorului Bogdan Burcea (SCM Craiova) cu 5 (cinci) etape suspendare începând cu data de 19.09.2018 și penalitate 2000 lei, data limită de achitare 18.10.2018, pentru inițierea, instigare și determinarea echipei la o stare de non-combat, încălcând astfel principiul de Fair – Play în jocul de handbal, conforn articolului 55.6 lit. a și b cu aplicarea art. 34 lit. k, (circumstante agravante – recidivă 12.12.2017)”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRH.

Clubul din Bănie a anunțat că va face recurs.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.