Handbalista severineană Luiza Purcăreaţă s-a spânzurat

O handbalistă la Clubul Sportiv din Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 15 ani, a fost găsită de către mama sa spânzurată în apartamentul în care locuia, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, informează Mediafax.

Luiza Purcăreaţă a fost găsită spânzurată de către mama sa duminică, în jurul prânzului, în debaraua apartamentului M5 din Drobeta Turnu Severin.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, un echipaj a fost chemat la faţa locului, dar medicii care au încercat resuscitarea mai multe zeci de minute nu au mai putut-o salva pe adolescentă.
Imediat după incident, vecinii au povestit că tânăra o sunase cu 20 de minute înainte pe mama sa şi i-a transmis că nu mai suportă situaţia şi că are de gând să îşi pună capăt zilelor.
Din primele informaţii, se pare că tânăra s-a referit la divergenţele pe care le avea cu tatăl său, după ce părinţii se despărţiseră.
Potrivit anchetatorilor, tânăra a lăsat un bilet în care îşi cere scuze familiei şi prietenilor pentru gestul său.
Trupul tinerei a fost dus la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru necropsie, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
Luiza Purcăreaţă era una dintre cele mai bune handbaliste din cadrul Clubului Sportiv Drobeta Turnu Severin, colegele comparând-o adesea cu Luminiţa Huţupan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.