Incidente violente la Panathinaikos – Olympiakos

Pasiunea grecilor pentru fotbal poate atinge cote nebănuite. Derbiul Panathinaikos Atena – Olympiakos Pireu a încis spiritele pe stadionul „Olimpic”, iar fanii “verzilor” au dezlănţuit iadul pe teren, informează sport365.ro.


Cel mai aşteptat meci din Grecia este derbiul dintre Panathinaikos Atena şi Olympiakos Pireu. Între cele oraşe există o rivalitate veche, iar meciurile dintre cele două echipe produc scandal.
Un astfel de scandal s-a petrecut şi duminică seară, când fanii lui Panathinaikos nu au suportat scorul de pe tabela de marcaj, 0-1, şi au decis să îşi facă simţită prezenţa pe stadion. Ultraşii “verzilor” au incendiat o peluză, au aruncat cu scaune în fanii rivalilor, dar şi în forţele de ordine. Lucrurile au degenerat, iar arbitrul meciului a fluierat finalul meciului în minutul 82.

După aceste incidente, Panathinaikos riscă să piardă meciul cu 3-0 la „masa verde” şi suspendarea terenului, mai ales că nu sunt la prima ieşire de acest gen.
Meciul s-a întrerup în minutul 82 la scorul de 1-0 pentru Olympiakos. Golul oaspeţilor a fost marcat de Abdoun în minutul 51.
Vezi imagini de la „iadul” provocat de fanii lui Panathinaikos:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.