INCREDIBIL!!!! Mititelu şi-a luat licenţa în educaţie fizică şi sport la 43 de ani

Pseudofinanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a promovat examenul de licenţă la 43 de ani, el susţinând, astăzi, lucrarea cu tema „Studiul privind instrumentele de marketing utilizate în activităţile sportive” la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, informează Mediafax.

Coleg de an cu foştii săi jucători Silviu Lung Junior, Florin Costea şi Cosmin Gângioveanu, Mititelu nu a reuşit să susţină examenul de licenţă în sesiunea din vară din cauza a două restanţe. De altfel, coordonatorul lucrării de licenţă, profesorul Corneliu Andrei Stroe îl caracterizează pe Adrian Mititelu drept un „student mediocru”.

„Mititelu a fost un student mediocru. El nu şi-a putut susţine licenţa în sesiunea din vară deoarece a avut două restanţe pe care le-a susţinut abia în toamnă şi le-a luat”, a declarat Corneliu Andrei Stroe, fostul decat de la FEFS.

El a adăugat că nu îl vede antrenând o echipă de fotbal din primele două eşaloane pe Adrian Mititelu. „Practic el poate fi profesor de sport, dar nu îl văd antrenând o echipă din Liga I sau a II-a”, a menţionat profesorul Andrei Stroe, care a fost totodată şi preşedintele de onoare al defunctei Universitatea Craiova.

Foşti jucători ai echipei Universitatea Craiova precum Gheorghe Popescu, Ionuţ Luţu, Mihăiţă Pleşan, Ovidiu Stângă, Ionuţ Rada sau Adrian Pigulea au absolvit în trecut Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

PS: Este greu de imaginat cum un ,,student’’ atât de ,,suplu’’ cum este Adrian Mititelu poate să termine FEFS-ul, ţinând cont de rigorile şi de complexitatea materiilor acestei facultăţi. Sincer nu mi-l imaginez pe Adrian Mititelu la cursul practic de gimnastică, ,,evoluând’’ la paralele sau la inele ori la cursurile de atletism scoţând timpii… Spun asta pentru că sunt unul dintre absolvenţii FEFS-ului din 2003, unul dintre cei care au frecventat toate cursurile şi antrenamentele (poate fi verificat). Sper că se va seseziza cineva de la Minister şi va face un control amănunţit la FEFS Craiova, îndreptând imensa greşeală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.