IONUŢ STANCU FACE APEL LA SUPORTERI

Unul dintre principalii marcatori ai formaţiei ALRO Slatina, Ionuţ Stancu (29 de ani) consideră că este important ca în retur echipa sa să aibă prestaţii bune, chiar dacă nu se va reuşi promovarea în Liga I. „Nu este neapărat obiectivul nostru să promovăm, pentru că o luăm pas cu pas. Încercăm să facem acest lucru, dar cred că nu e un capăt de ţară pentru nimeni dacă noi reuşim să practicăm un fotbal bun şi să facem ca oamenii să vină în număr cât mai mare la stadion. Dacă o să promovăm, cu atât mai bine pentru noi, pentru acest oraş şi pentru viitorul fotbalului din Slatina”, a spus Stancu, pentru gazetanoua.ro.

Mijlocaşul de bandă stângă mai spune că şansele aluminiştilor în cursa pentru locurile care duc în Liga I depind de verdictul în cazul cluburilor Gloria Bistriţa şi FC Timişoara. „Încercăm să facem asta, dar sunt mai mulţi factori. Depinde şi de celelalte echipe, de Timişoara, de Bistriţa, care din punctul meu de vedere sunt formaţii foarte bune şi au primele două şanse la promovare în acest moment”, a mai declarat Stancu.

Mogoşanu s-a înarmat cu răbdare

Mult mai concentrat pe prezent este antrenorul Daniel Mogoşanu, care urmăreşte în jocurile de pregătire, să găsească soluţiile optime pentru conturarea unsprezecelui de bază.

„Sunt lucruri de pus la punct în toată această perioadă care urmează, să reuşim să integrăm jucătorii nou-veniţi vizavi de cerinţele, de viziunea noastră de joc, eu cred că avem destul timp la dispoziţie pentru a reuşi să alcătuim o echipă echilibrată. Vor mai veni 2-3 jucători. Este importantă modalitatea în care ne pregătim, ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Normal, mă interesează şi rezultatele din amicale, victoriile aduc victorii, dau încredere”, a declarat antrenorul celor de la ALRO Slatina, Daniel Mogoşanu.

Velcovici, la un pas de ALRO

Fundaşul stânga al celor de la Gloria Bistriţa, Gabriel Velcovici, este aproape de a ajunge în tabăra celor de la ALRO. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova s-ar putea alătura, chiar în aceste zile, lotului aflat sub comanda lui Daniel Mogoşanu.

 „Cred că ne vom înţelege, să nu mai fie nevoie să ajungem la comisie. Sunt şanse mari să vin săptămâna aceasta la Slatina. Nu am cum să ratez cantonamentul, ALRO pleacă săptămâna viitoare în Antalya”, a precizat fundaşul de 27 de ani, la Olt TV.
Gabriel Velcovici a fost titular în prima parte a sezonului la Gloria Bistriţa, echipă ce se confruntă cu probleme financiare. Fundaşul stânga a mai evoluat la Extensiv Craiova, FC Caracal şi Universitatea Craiova

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.