Jean Niţulescu: Facem echipă dacă rămâne Sorin Cârţu

Atmosferă tensionată la ALRO Slatina şi după victoria cu Juventus Bucureşti. Oficialii clubului, dar şi jucătorii au refuzat să ofere declaraţii la finalul meciului, singurul care a venit în zona rezervată interviurilor fiind căpitanul Ionuţ Stancu.
“Vorbiţi cu Biţă, nu cu mine”, a spus consilierul tehnic Sorin Cârţu, care s-a oprit pentru câteva fotografii cu fanii. “Nea Jane, când faci o echipă ca lumea?” l-au abordat suporterii pe preşedintele Jean Niţulescu, care a evitat presa. “Facem, dacă rămâne Sorin”, a răspuns oficialul aluminiştilor, în timp ce se urca în maşină. După ultimele evenimente petrecute la Slatina, Jean Niţulescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iunie, nu mai este sigur de postul lui.
Alro s-a impus cu 2-0 în meciul susţinut în compania celor de la Juventus, prin golurile înscrise de Crăciun şi Creţu, şi a urcat pe poziţia a şaptea în clasament. Cu patru etape înainte de final, formaţia slătineană se află la şapte puncte distanţă de ocupanta locului al treilea, Gaz Metan Severin.

Sursa: Olt TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.