Fotbal / George Puşcaş şi Alexandru Cicâldău, în vizorul lui Standard Liege

Fotbaliştii George Puşcaş (US Palermo) şi Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), componenţi ai naţionalei de tineret a României, sunt în vizorul echipei belgiene Standard Liege. Read more »

CS Cârcea și-a adjudecat Cupa României Dolj (video, foto)

Formația CS Cârcea și-a adjudecat trofeul Cupei României – faza județeană, după ce s-a impus miercuri, pe stadionul „Extensiv“, cu scorul de 4-1, în finala competiției sustinută în compania echipei Jiul Podari.... Read more »

Sorin Cârţu anunţă transferuri la „U“ Craiova

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a afirmat că nu are prea multe cunoştinţe despre FK Sabail, adversara alb-albaştrilor din turul I preliminar al Ligii Europa, dar a punctat că băieţii lui... Read more »

Alb-albaștrii, mulțumiți după tragerea la sorți

Aflați în cantonament în Austria, jucătorii Universității Craiova s-au arătat bucuroși după tragerea la sorți din primul tur preliminar al Ligii Europa. Mijlocașul Cristi Bărbuț consideră că echipa sa nu este favorită... Read more »

Jiul Podari şi CS Cârcea luptă pentru trofeul Cupei României – faza judeţeană

Se anunţă meci mare astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „Extensiv“. Formaţiile de Liga a IV-a Jiul Podari şi CS Cârcea se întâlnesc în finala Cupei României – faza judeţeană. În... Read more »

Tenis de masă / Luiza Popescu, evoluţie apreciată la Skopje

Jucătoarea Luiza Popescu (foto stânga), legitimată la CSS Craiova, a participat împreună cu lotul național de junioare 1 la Campionatele Balcanice din Skopje (Macedonia), desfăşurate în perioada 12-16 iunie. În proba pe... Read more »

„U“ Craiova şi FCSB şi-au aflat adversarele din Liga Europa

În această după amiază, la sediul UEFA, de la Nyon, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din turul I preliminar al Ligii Europa, fază a competiției în care vor evolua... Read more »