Le-am stricat ceasurile!

Echipa naţională a României a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Elveţiei, într-un meci amical disputat la Lucerna, în faţa a aproximativ 12.000 de spectatori.

Unicul gol al fost marcat de debutantul Gheorghe Grozav, în minutul 56, care a reluat cu capul de la 10 metri un balon centrat din partea dreaptă de la Gabriel Torje.

0-1: Torje a pătruns în partea dreaptă, a centrat în careu şi Grozav a înscris la debutul în naţională cu o lovitură de cap de la 10 metri.

Elveţia: Sommer – Lichtsteiner, Senderos, Djourou, Ziegler (Morganella ’85) – Inler, Xhaka (Wiss ’76) – Barnetta, Mehmedi (Winter ’64), Stocker (Emeghara ’64) – Derdiyok. Selecţioner: Ottmar Hitzfeld.

România: Lobonţ – Papp, Chiricheş, Găman (Goian ’85), Raţ – Bourceanu (N. Grigore ’55), Florescu (C. Lazăr ’55) – Torje (Maxim ’82), Grozav (Chipciu ’65), Tănase – D. Niculae (Alexe ’52). Selecţioner: Victor Piţurcă.

Partida a fost arbitrată de norvegianul Svein Odvar Moen, ajutat de asistenţii Dag Roger Nebben şi Magnus Lundberg. Arbitru de rezervă a fost elveţianul Beat Hidber.

În minutul 6, un suporter român a intrat pe teren purtând un tricou pe care scria „Justice for Craiova”. El a fost scos de pe teren după un minut de forţele de ordine.

România va mai disputa un meci amical, marţi, 5 iunie, de la ora 21.30, laInnsbruck, cu selecţionata Austriei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.