Liceul Auto Craiova, finalist

Elevii lui Paul Răducan sunt la un pas să câştige Cupa Ministerului Educaţiei Naţionale la Fotbal.

junb GP

Liceul Tehnologic Auto Craiova se află în faţa unei mari performanţe, calificându-se ieri în finala Cupei Ministerului Educaţiei Naţionale la Fotbal, competiţie care a reunit la start 149 de echipe formate din elevi. Miercuri, la Buftea, s-a disputat faza semifinalelor, în prima întâlnindu-se Liceul „Gheorghe Asachi“ Iaşi şi Liceul Teoretic „Benjamin Franklin“ din Bucureşti, câştig de cauză având echipa din Capitală, care s-a impus cu 2-1. Craiovenii au evoluat în cea de-a doua semifinală, Liceul Tehnologic Auto câştigând cu 2-1 disputa cu reprezentanta Bihorului, Colegiul Naţional „Arany Janos“ din Salonta. Eroul oltenilor a fost atacantul Alex Cioablă, care a marcat ambele goluri, primul în minutul 23, al doile în 65.

În acest joc, profesorul Paul Răducan a utilizat următorii jucători (toţi fiind legitimaţi la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“): Laurenţiu Popescu – Irinel Lică, Sandu Diego, Ştefan Enache, Valentin Troacă – Darius Preda, Giani Marinoiu, Antonio Cruceru, Cătălin Ionescu – Claudiu Marin, Alex Cioablă. Pe parcurs a mai intrat Andrei Georgescu, din lot mai făcând parte Ionuţ Amza, Marius Duriţă, Robert Tămârş, Ionuţ Nistorescu şi Cătălin Grosu.

Joi, de la ora 11.00, pe stadionul „Granitul“ din Bucureşti se va disputa finala mică a competiţiei, Liceul „Gheorghe Asachi“ Iaşi întâlnind Colegiul Naţional „Arany Janos“ din Salonta. Finala mare va avea loc vineri, de la ora 15.30, tot la Bucureşti, pe stadionul „Dinamo“, Liceul Tehnologic Auto Craiova disputându-şi trofeul cu Liceul Teoretic „Benjamin Franklin“ din Capitală. Învingătoarea va avea parte de un bonus, urmând să evolueze la Campionatul Mondial Şcolar, care va avea loc în Franţa, la Bordeaux, în intervalul 14-22 aprilie.

 

„Trebuie să aducem cupa la Craiova“

 

Antrenorul Liceului Tehnologic Auto Craiova, profesorul Paul Răducan, a fost foarte bucuros de reuşita elevilor săi, afişând un aer optimist în privinţa câştigării competiţiei. „Sunt foarte bucuros că ne-am calificat în finală. Sincer, mi-a fost frică de eşec, pentru că am întâmpinat câteva probleme medicale înainte de meci şi nu am aliniat cel mai bun unsprezece. Băieţii mi-au întrecut aşteptările şi vreau să-i felicit pentru că au făcut un meci excelent. Acum, sunt foarte optimist în privinţa finalei. I-am urmărit şi pe adversari şi nu sunt de speriat. Eu zic că putem şi trebuie să aducem cupa la Craiova“, a declarat Paul Răducan, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.