Liceul Auto Craiova, pe cai mari

DSC_0229Prima ediţie a Cupei Ministerului Educaţiei Naţionale la Fotbal (fete şi băieţi), care a reunit la start 149 de echipe formate din elevi – 114 echipe de băieţi din 35 de judeţe şi 11 echipe de fete din 8 judeţe, se bucură de succes. La fel şi reprezentata judeţului Dolj, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Craiova, care şi-a continuat parcursul foarte bun din faza judeţeană şi în cea zonală, disputată în intervalul 21-23 martie, la Piteşti. Formaţia din Bănie, compusă numai din jucători aparţinând Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ şi coordonată de managerul grupării de la „Han“ şi totodată profesorul Paul Răducan, nu a întâmpinat probleme prea mari. A dispus cu 6-0 de reprezentanta Mehedinţiului, cu 3-0 de cea a Gorjului şi cu 8-7, după loviturile de departajare (3-3 în timpul regulamentar), de cei din Argeş. În faza următoare a competiţiei, programată pe 6 aprilie, la Buftea, Doljul va întâlni reprezentanta Bihorului (CN „Arany Janos“ Salonta), aceasta fiind prima semifinală. Cea de-a doua semifinală va opune reprezentanta Bucureştiului (LT „Benjamin Franklin“) şi câştigătoarea zonală de la Iaşi, care va fi stabilită la sfârşitul acestei săptămâni. Jocurile care vor stabili ierarhia finală vor avea loc pe 7 aprilie, tot la Buftea.
„Mergem să câştigăm! Suntem la două meciuri de Campinatul Mondial Şcolar, care va avea loc în Franţa, la Bordeaux, în intervalul 14-22 aprilie. Ne dorim, bineînţeles, să fim cei mai buni şi să facem cinste oraşului nostru“, a declarat Paul Răducan, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Echipa Liceului Tehnologic Transporturi Auto Craiova a fost compusă din următorii jucători: portari: Laurenţiu Popescu, Ionuţ Amza; jucători de câmp: Irinel Lică, Nicuşor Sandu, Ştefan Enache, Valentin Troacă, Darius Preda, Giani Marinoiu, Antonio Cruceru, Cătălin Ionescu, Nicuşor Marin, Alexandru Cioablă, Marius Duriţă, Ionuţ Nistorescu, Andrei Georgescu, Robert Tămârş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.