Lobonț, primul la reunirea Romei

lobont roma

Portarul Bogdan Lobonţ îşi apreciază foarte tare locul de muncă, prezentându-se primul la reunirea echipei AS Roma, cu care şi-a prelungit contractul recent. Internaţionalul român s-a prezentat astăzi încă de la ora 9.00 la centrul de pregătire „Fulvio Bernardini“ de la Trigoria și a vorbit despre așteptările sale pentru noul sezon, după ce anul trecut formația capitolină, antrenată de Rudi Garcia, a terminat campionatul pe locul al șaselea și a pierdut finala Cupei Italiei în fața marii rivale, concitadina Lazio.
„Roma e flămândă. După tot ce s-a întâmplat în sezonul trecut, vrem să ne descurcăm bine, de data asta. Vom da tot ce avem mai bun pentru a ne reveni cât mai repede“, a declarat Bogdan Lobonț, care a jucat cinci meciuri în sezonul trecut de Serie A, încasând un singur gol.
La reunire s-a prezentat şi noua achiziţie a romanilor, fundaşul marocan Mehdi Benatia, transferat de la Udinese. Benatia a semnat la începutul săptămânii un contract pe cinci sezoane cu AS Roma, care a plătit pentru el zece milioane de euro şi va ceda 50 la sută din drepturile federative ale jucătorilor Nicolas Lopez şi Valerio Verre. Mehdi Benatia (26 de ani) a mai jucat în cariera sa la echipele Tours, Lorient şi Clermont.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.