Mihai Manole a terminat cu 13.000 de euro în buzunar turneul EPT Berlin

După ce miercuri Mihai Manole intrase pe locul 102, având un premiu garantat de 7.500 de euro la EPT Berlin, ieri a reuşit să reziste şi să se urce până pe locul 54, adjudecându-şi un premiu de 13.000 de euro. „Am ieşit pe locul 54, am împins 24bb cu 66 peste un raise şi un call şi am dat în KK în blind”, a explicat Mihai Manole pentru pokernews.com.
Astfel jucătorul român şi-a terminat periplul din capitala Germaniei şi aşteptă următoarele concursuri în care speră să obţină o clasare mult mai bună. Până acum, la mesele de joc au mai rămas 24 de jucători şi se aşteptă masa finală, unde spectacolul va fi desăvârşit.

Începe PokerFest Piatra Neamţ, peste 110 participanţi

Astăzi se va da starul într-o nouă etapă a PokerFest România, care se dispută la Piatra Neamţ, startul fiind programat de la ora 13.00. Până în acest moment sunt deja înscrişi 116 concurenţi şi se mai aşteaptă alte câteva zeci care să se înscrie în Main eventul de 500 de euro. Cu un asemenea flux de jucători, organizatori se aşteaptă ca fondul total de premiere să depăşească 100.00 de euro. Turneul va fi deschis până duminică, atunci când se va disputa masa finală.

Grupaj realizat de Cristian Vasile; foto: fulltiltpoker.com.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.