Mitică Marcu: Nu ştiu, domne, nu-mi mai aduc aminte cum am votat!


Adunarea Generală a FRF întrunită luni a decis excluderea definitivă a Universităţii Craiova. Adrian Mititelu a luat foc la auzul acestei decizii şi a acuzat de trădare mai multe persoane care au trecut într-un fel sau altul pe la Ştiinţa. După Jean Niţulescu, fost preşedinte al Craiovei, o altă persoană care a fost lansată în fotbalul mare de gruparea olteană a votat dezafilierea.

Dumitru Marcu, coleg de generaţie cu Ion Oblemenco, a votat pentru dezafilierea Craiovei. În prezent director sportiv la Gloria Buzău, Marcu s-a bâlbâit în momentul în care a fost întrebat cum a votat: „Cine, eu? Să votez contra Craiovei? Nu ştiu, domne, nu-mi mai aduc aminte cum am votat. Aaa, mi se pare că m-am abţinut. Sau nu, mi se pare că am votat pentru dezafiliere pentru că Mititelu a făcut numai nenorociri la Craiova”.

Întrebat dacă nu cumva îi pare rău pentru această decizie, Dumitru Marcu a avut un răspuns halucinant: „Am nenorocit eu Craiova, că am votat pentru dezafiliere? Oltenii ce au făcut cu Oblemenco? L-au distrus şi l-au făcut să moară prin străinătate. Trebuia să-l ţină în Craiova şi să aibă grijă de el cum a avut Piteştiul grijă de Dobrin. Nu trebuie să dau eu explicaţii cum am votat”.

Contactat telefonic de ProSport, Adrian Mititelu a replicat: „Asta-i mulţumirea lui Dumitru Marcu pentru Universitatea Craiova şi pentru suporterii acestei echipe. În plus, el este acum oficial pe la Gloria Bizău şi vreau să le aduc aminte un singur lucru: aşa cum lumea mă acuză pe mine că sunt om rău, cei de la Buzău să nu uite că U Craiova i-a salvat de la retrogradare în 2008. Buzăul se bătea la retrogradare cu Ceahlăul, iar Craiova a bătut cu 3-2 în min. 88 şi i-a scăpat de la retrogradare. Vă spun sincer că Gheorghe Ştefan a făcut mari presiuni să le dăm meciul ca să-i salvăm pe ei, dar eu şi jucătorii mei nu am acceptat acest lucru. Acum drept mulţumire ei ne înfig un cuţit în spate”.

Sursa: liga2.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.