Mitică se uită de sus la unguri

Adunare Generala la FRF, 12.05.2008

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că reprezentativa României trebuie să câştige uşor, cu scorul de 2-0, partida din deplasare cu Ungaria, din preliminariile CM 2014, deoarece adversarii nu vor avea spectatori în tribune, nu au echipă puternică şi nici campionat mai valoros ca Liga I, informează Mediafax.
„Eu mă duceam la meci acolo dacă erau spectatori, dar aşa, ce să vad, tribune goale? Păi dacă echipa naţională nu scoate un rezultat bun cu Ungaria nici acum când se joacă fără spectatori, atunci când? Ungurii nici campionat mai tare ca noi nu au, nici echipă naţională mai tare ca noi nu au, nici spectatori nu au… aşa că trebuie uşor să le dăm vreo 2-0. Ăsta va fi scorul. Eu îl încurajez pe selecţioner (n.r. – Victor Piţurcă), o să câştige sigur cu 2-0 sau 2-1”, a spus oficialul Ligii, aflat în ultima perioadă într-un conflict verbal cu Victor Piţurcă.
Dragomir este de părere că Adrian Mutu nu trebuie învinovăţit pentru că a fost surprins într-un club de noapte din Arad: „Mutu e om şi el, s-a dus în club să bea un şpriţ. Şi dacă a fumat o ţigare ce, e şi el om. Acum e accidentat, la naţională n-a fost chemat, aşa că ce mai avem cu el?”
Preşedintele LPF a afirmat că nu mai vrea să îl laude pe Adrian Mutu pentru că în acest caz este posibil ca selecţionerul Victor Piţurcă să nu îl mai convoace, cum s-a întâmplat cu mijlocaşul formaţiei FC Vaslui, Lucian Sânmărtean. „Nu se ştie dacă îl cheamă la naţională pe Mutu. Dacă mai zic eu de două-trei ori că e bun nu îl mai cheamă. Dar nu vreau să mai vorbesc despre partea cu naţionala. Sunt oameni care câştigă foarte mult şi trebuie să răspundă”, a precizat Dragomir.
Echipa naţională a României întâlneşte, la 22 martie, în deplasare, selecţionata Ungariei, într-o partidă din cadrul preliminariilor CM 2014 care se va disputa cu porţile închise, după o decizie luată de FIFA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.