MITITELU A LUAT-O RAZNA ŞI A FOST DAT AFARĂ DIN SALA DE JUDECATĂ

Rămas fără apărători în zecile de litigii civile şi cauze penale în care este implicat laCraiova, pe Adrian Mititelu l-au lăsat nervii în faţa instanţei de judecată, notează CanCan.

Vineri, într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Dolj, judecătoarea Gabriela Filimon s-a văzut obligată să-l evacueze cu jandarmii din sală pe Adrian Mititelu, care a răbufnit ca la uşa cortului împotriva justiţiei din România, una „mafiotă şi perversă”, cum a numit-o pseudofinaţatorul Universităţii Craiova.

Şi cu câteva zile mai devreme, la Judecătoria Craiova, Mititelu „a explodat” după ce s-a trezit la bară doar cu un însoţitor de la „Casa Găină”. Mai întâi, i-a înjurat printre dinţi pe apărătorii părţii adverse, apoi a luat dosarul în cauză de pe masa instanţei şi a dat cu el de pământ. „Pământurile astea sunt averea UniversităţiiCraiovaşi a familiei mele, nenorociţilor!”, a urlat Mititelu. Până să apară jandarmii şi să-i comunice judecătoarei Flavia Măricuţoiu amenda pentru tulburarea şedinţei, Adrian Mititelu a ieşit ca glonţul din sala de judecată.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.