Mititelu e gata să spargă puşculiţa

mititelu_interviu

Am evitat să scriu în ultima vreme despre inepţiile debitate de pseudofinanţatorul Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu toate că m-a „mâncat” pixul şi am avut şi motive. Acum chiar nu pot să nu semnalez impotenţa financiară şi încăpăţânarea de a rămâne în fotbal, deşi are mari probleme de pe urma acestui fenomen, inclusiv financiare. Mai nou, A.M. are remuşcări, dar rămâne la fel de fidel afacerii de familie, pentru că asta a făcut din Universitatea Craiova. Este dispus să înscrie echipa în Liga a V-a Dolj, nicidecum în Liga a II-a, spulberând astfel visul oricărui suporter de a revedea Ştiinţa pe prima scenă foarte curând.
Declaraţia de astăzi, dată la Digi Sport, este demenţială şi mă scuteşte de orice comentariu:
„Sunt pregătit să merg înainte. Echipa se va înscrie sută la sută pentru noul sezon. Nu ne înscriem în Liga a II-a, ci în a IV-a sau a V-a (!!!!!!!!). Vă spun în premieră asta! Ei tot nu scapă de mine! Am totul pregătit: antrenor, 7-8 jucători, am negociat şi am şi semnat contractul pentru echipamentul sportiv. Chiar dacă stau prost cu banii, o să încep campionatul, am soluţii”, a afirmat Adrian Mititelu, ameninţând că îşi va căuta dreptatea şi la ambasada SUA: „Dintre jucătorii de care v-am spus, vreo 3-4 au venit şi mi-au zis ‘nea Adi, mergem şi în ultima ligă, nu contează’. Sunt însă şanse să ne înscriem şi în liga secundă. E ţelul vieţii mele să câştig acest război cu duşmanii Universităţii şi aceia să ajungă la puşcărie. După ce termin cu înscrierea echipei, o să sesizez toate organismele europene şi ambasada SUA :)) despre ce se întâmplă aici, cum au ajuns judecători care au luat bani de la federaţie şi de la ligă ca membri ai comisiilor să judece în tribunale speţe în care FRF şi LPF sunt parte implicate. Brandul nu mi-l poate lua nimeni. Vom juca pe stadionul ‘Ion Oblemenco’, de acolo nu pot fi scos măcar 4-5 ani. Prefer să o luăm de jos, să fim curaţi. Mai bine aşa decât să fac vreo nenorocire, cum vor să facă alţii care se gândesc să înfiinţeze o altă echipă (aluzie la noul proiect iniţiat de Pavel Badea)”, a spus Mititelu.

 

Conspiraţii, la tot pasul

 

Adrian Mititelu continuă să vadă conspiraţii la tot pasul, ultimul scenariu ajungând deja pe masa celor de la DNA. „Fotbal Club Universitatea Craiova a sesizat, în urmă cu cinci zile, Direcţia Naţională Anticorupţie Bucureşti şi, totodată, a informat preşedintele completului de judecată din dosarul nr 18983/300/2013 al Judecătoriei sector 2 Bucureşti, săvârşirea de către Mircea Sandu şi Federaţia Română de Fotbal a altor infracţiuni la adresa Universităţii Craiova: iniţiere şi constituire de grup organizat, abuz în serviciu, în formă continuată, cu consecinţe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu. În fapt, FRF, prin inculpatul Sandu Mircea, împreună cu numitul Andrici Adrian, din Suceava, şi alte persoane din Craiova, împreună cu funcţionari ai Registrului Comerţului Bucureşti, au iniţiat, în mod fraudulos, constituirea unei persoane juridice cu nume similar cu al Universităţii Craiova, cu scopul declarat de a o înscrie abuziv în Liga a II-a fotbalistică a ţării, în locul adevăratei echipe de fotbal Universitatea Craiova. Această iniţiativa a fost pusă la cale cu mai mult timp în urmă şi s-a bazat pe eliberarea unor documente frauduloase de către Registrului Comerţului Bucureşti. În prezent, înfiinţarea acestei persoane juridice a fost blocată, în mod legal! Având în vedere şi aceste fapte penale săvârşite de inculpaţii Mircea Sandu şi FRF, în continuarea celor săvârşite deja împotriva Universităţii Craiova, am solicitat atât DNA, cât şi preşedintei completului de judecată al dosarului nr 18983/300/2013 al Judecătoriei sector 2 Bucureşti, să se ia, de urgenţă, măsuri preventive, pentru a preîntâmpina noi infracţiuni ale inculpatului Sandu Mircea”, se arată în comunicatul postat pe site-ul www.fcuniversitatea.ro.
Pentru cei care încă mai cred în renaşterea echipei noastre de suflet sub bagheta lui Adrian Mititelu vă informăm că viitoarele adversare vor fi Flacăra Moţăţei, Fulgerul Maglavit, Standard Şimnicu de Sus, Unirea Braloştiţa, Ajax Dobroteşti sau Olimpia Bădoşi, depinde unde va fi repartizată, şi că meciurile se vor juca duminica, de la 12.00.
PS: Mititelu a prezentat deja noul echipament, sponsori fiind „Justice for Craiova” şi „Ştiinţa e numai una”.

1 Comment

  1. Mititelu,dice meglio non fare male,essere pulito;bene se vuole essere una persona pulita ed onesta,inizi col darmi i miei 24.000 euro che aspetto da 2 anni e mezzo.Per non darmeli,non ha mai registrato il mio contratto in Federazione.Questo,vuol dire essere un bandito:il Sindaco e i tifosi,fanno bene a non fidarsi…!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.